Haberler

Elazığ: Türk Telekom Lig A

Elazığspor Basın Sözcüsü Dr. Cihan Tello, İkinci Yarı Transfer Çalışmalarına Teknik Heyetin İsteği Doğrultusunda Devam Edileceğini Açıkladı.

Elazığspor Basın Sözcüsü Dr. Cihan Tello, ikinci yarı transfer çalışmalarına teknik heyetin isteği doğrultusunda devam edileceğini açıkladı.

İkinci yarı daha iyi bir takım oluşturarak, sakat ve cezalılardan kurtulup Elazığspor'un hak ettiği yere gelmesi için çalışmaların devam ettiğini ifade eden Cihan Tello, teknik heyetin isteği doğrultusunda gereken transfer çalışmasının yapılacağını söyledi. Hafta sonu oynanacak Uşak maçı için hazırlıkların devam ettiğini belirten Cihan Tello, "Takımda soğuk algınlığı ve gripten müzdarip futbolcularımız var. Bunların tedavileri devam ediyor. Uşakspor'u yenersek, ikinci yarı planlarımızı uygulamış olacağız. Daha sonra Karşıyaka maçı içinde Elazığ'da tribünlerimiz dolu olacaktır" dedi.

Eskişehir maçında verdiği destekten dolayı taraftara teşekkür eden Tello, şöyle konuştu: "Aynı desteği Karşıyaka maçında da göstermelerini bekliyoruz. Transfer çalışmalarımızda kulubü fazla borca sokmadan yönetim olarak akılcı ve gerçekçi transfer yapmak istiyoruz. Teknik heyetin isteği doğrultusunda gereken yapılacak, taraftarımız rahat olsun."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title