Haberler

Elazığ: Türk Telekom Lig A

Hafta Sonu Kendi Sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Karşılaşacak Olan Elazığspor'da Hazırlıklar Devam Ediyor.

Hafta sonu kendi sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Elazığspor'da hazırlıklar devam ediyor.

Teknik Direktör Mehmet Şahan, hafta sonu yapacakları İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında sakat ve cezalı oyuncularının kendilerini düşündürdüğünü söyledi. Şahan, Akçaabat Sebatspor karşısında aldıkları 3 puanın, haftalardır alınamayan galibiyet sebebiyle moral açısından çok önemli olduğunu da belirterek, İstanbul Büyükşehir maçının kendileri için ayrı bir özellik taşıdığını ifade etti. Şahan, "Önümüzdeki İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı, bizim için çok önemli. Bu maçın hazırlıklarına başladık. Hafta sonunda oynayacağımız bu maçı da kazanmayı amaçlıyoruz. Rakibin gücünü ve klasmandaki yerini biliyoruz. Ama biz de iyi oyunculardan kurulu ve büyük bir şehri temsil eden bir takımız ve sorumluluğumuzun bilincindeyiz" dedi.

Takımda Erman ve Serkan'ın cezalı, Hacı Arif ve Sedat Amcaoğlu'nun sakat, Eren'in ise hasta olduğunu belirten Şahan, eksikliklere rağmen bunların arkasına sığınmayacaklarını da kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title