Haberler

Elazığ Tso Başkanı Şekerdağ Veda Etti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanlığı’ndan istifa eden Ali Şekerdağ, Yönetim Kurulu üyeleriyle vedalaştı.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanlığı'ndan istifa eden Ali Şekerdağ, Yönetim Kurulu üyeleriyle vedalaştı. İki dönem boyunca birlikte görev yaptığı Yönetim Kurulu üyelerinin başarılı çalışmalara imza attığını vurgulayan Şekerdağ, ETSO'ya bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

Yaklaşan genel seçimler öncesi AK Parti'den Elazığ Milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa ettiğini açıklayan ETSO Başkanı Ali Şekerdağ, Yönetim Kurulu üyeleriyle veda toplantısında bir araya geldi. Şekerdağ, yönetiminde bulunan iş adamlarıyla Elazığ'ın kalkınması için azami gayret sarf ettiklerinin altını çizerek, üyelere bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi. Şekerdağ, "7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. dönem milletvekili genel seçimlerinde Elazığ'dan AK Parti Milletvekili aday adayı olmak üzere, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı ve meclis üyeliğinden, TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey üyeliğinden, DEİK, İKV ve TSE Üst Kurul Delegelik görevlerimden istifa etmiş bulunuyorum. Elazığ TSO'da 22 yıllık hizmet dönemi içerisinde tüm üyelerimizle birlikte Elazığ'ın kalkınma ve gelişmesi, işsizliğin önlenmesi, şehrimizin sosyo-kültürel ve ekonomik yönden bölgesinde lider il olması noktasında önemli girişimler, faaliyetler ve organizasyonlar gerçekleştirdik. Özellikle 2002 sonrasında ülkemizde AK Parti ile başlayan yeni dönem ve değişen dünya ekonomisine ilimizin ayak uydurması ve bu değişimin gerisinde kalınmaması noktasında eksik gördüğümüz tüm hususları açık yüreklilikle dile getirdik. Ülkemiz son 10 yılda AB ülkelerini bile kıskandıracak bir değişim ve gelişim göstermiş, süreç bütün hızıyla devam etmektedir. Bu nedenle, talep makamı olan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası'ndaki ve iş dünyasındaki tüm birikimlerimle halkımızın temsilcisi olarak, daha yararlı olacağına inandığım icra makamı olan siyaset mekanizmasında hizmet vermek için, AK Parti Milletvekilliği için aday adayı olmaya karar verdim. Yönetimdeki arkadaşlarıma bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum" dedi. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Elazığ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title