Haberler

Elazığ Okuyor Kampanyası Devam Ediyor

Lazığ Valiliği Tarafından Başlatılan "Elazığ Okuyor" Kampanyası Kapsamında Cem Evine Giden Vali Muammer Muşmal, Yapılan Semah Gösterisini İzledi.

lazığ Valiliği tarafından başlatılan "Elazığ Okuyor" kampanyası kapsamında Cem evine giden Vali Muammer Muşmal, yapılan semah gösterisini izledi.

Elazığ Okuyor kampanyası kapsamında Cem evine kitap yardımı yapan Vali Muamer Muşmal semah gösterisi izledi. Ziyarete Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Emniyet Müdürü Mehmet Tekin, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Elazığ Müftüsü Ömer Kocaoğul, yaptığı konuşmada, bütün noktalarımızın ortak olmasına rağmen, Ehlibeyt'de buluşulduğunu belirterek, Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini söyledi. Kocaoğul, "İşte böyle bir zamanda Alevi'si ile Sünni'si ile kucaklaşmamız

bir olmamız gerekir. Çünkü biz aynı peygambere inanıyor, aynı kıbleye yöneliyoruz, Ehlibeyt'e inanıyoruz ve hepsini seviyoruz. Vatanımız bir, bayrağımız bir. Aynı vatanda, aynı bayrak altında, asırlardır beraberiz ve yürüyeceğiz" dedi.

Vali Muammer Muşmal ise, Alevilik Sünnilik meselesini saklayarak bir yere varılamayacağını belirterek, "80'li yıllarda yaşattılar bize. Ama Türkiye'de yaşanan her olumsuzlukta maalesef bu oyunun parçasını yaptılar. Oyunun parçasını oynadılar ama Türk insanı aklını başına aldı. Daha hiç bir oyunun figüranı olmadı. Biz etle tırnak demeyeceğim ben, biz hamur olmuşuz. Hamuru ayırmak mümkün mü? Ancak o, ekmek olur, öyle yenir. Biz artık ekmek olmuşuz. Bizi ayırmak isteyenler, şu anda Kürtçülük hareketlerini

körüklüyorlar ama, onu da en kısa zamanda yine bizim Türk insanı, aklı selim hareketi ve hoşgörüsü ile kısa zamanda aşacaktır. Ülkemizi daha güzel günler bekliyor" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Vali Muşmal, Alevi dedesi Ahmet Yurten'e kitap hediye ederek, her hafta perşembe günleri yapılan semah gösterilerini izledi.

(EK-FAMEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title