Haberler

Elazığ İl Jandarma Komutanı Ergülmez'e Adalet Bakanlığı Tarafından Ödül

Model İnfaz Kurumu Olarak Yenilenen Elazığ E Tipi Cezaevi'nde Yapılan Çalışmalara Maddi Manevi Olarak Destek Veren İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ali Ergülmez'e Teşekkür Belgesi Verildi.

Model İnfaz Kurumu olarak yenilenen Elazığ E Tipi Cezaevi'nde yapılan çalışmalara maddi manevi olarak destek veren İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ali Ergülmez'e teşekkür belgesi verildi.

Adalet Bakanlığı, Avrupa Birliği Komisyonu ve Avrupa Konseyi tarafından ortaklaşa yürütülen 'Yargının Modernizasyonu ve Ceza Reformu Projesi' kapsamında 'Model İnfaz Kurumu' olarak yenilenen Elazığ E Tipi Cezaevi'nde yapılan çalışmalara maddi ve manevi destek veren İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ali Ergülmez'e teşekkür belgesi, Cumhuriyet Başsavcısı Behiç Şahin tarafından verildi. Şahin, belge takdimi öncesinde yaptığı konuşmada, "Gösterdiğiniz ilgi ve yardımdan dolayı Bakanlığımız ve Avrupa Birliği Komisyonu tarafından size bir teşekkür belgesi gönderildi. Bu belgeyi size takdim etmekten dolayı mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz ve bu katkılarınızın devamını bundan sonra da bekliyoruz" diye konuştu.

İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ali Ergülmez ise, bugüne kadar birçok ödül aldığını; ancak bu belgenin kendisi için çok anlamlı olduğunu ifade ederek, "Yaptığımız hizmetlerin hepsi ülkemiz için. Bundan sonra da bu tür faaliyetlerin her zaman arkasındayız" dedi.

Konuşmaların ardından Başsavcı Şahin tarafından Albay Ergülmez'e teşekkür belgesi takdim edildi.

(EK-EST-NÇ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title