Haberler

Elazığ: Fırat Üniversitesi Beden Eğitimi Öğrencilerinin Büyük Başarısı

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Tarafından Ankara'da Düzenlenen "Üniversiteler Arası 10 Kasım Atatürk'ü Anma Koşusu'nda" Fırat Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğrencileri Türkiye Birincisi Oldu.

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından Ankara'da düzenlenen "Üniversiteler Arası 10 Kasım Atatürk'ü Anma Koşusu'nda" Fırat Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri Türkiye birincisi oldu.

9 üniversitenin katıldığı yarışmada Fırat Üniversitesi, takım halinde erkeklerde Türkiye birincisi olurken, bayanlarda Türkiye dördüncüsü olarak büyük bir başarı gösterdi.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hamdi Muz, üniversiteler arası 10 Kasım Atatürk'ü Anma Koşusu'nda dereceye giren Fırat Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencilerine bugün sosyal merkezde bir yemek verdi.

Rektör Muz, öğrencilerinin kazandığı başarının anlamlı günde daha bir önem arz ettiğini belirterek, bunun bir tesadüf olmadığını, Fırat Üniversitesi'nin her alanda gösterdiği başarının bir devamı olduğunu söyledi.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hamdi Muz, kazanılan kupayı kendisine takdim eden öğrencilere hediyeler verdi.

Yemeğe, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Harun Özer, Prof. Dr. Erkin Oğur, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Halis Yerlikaya ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title