Haberler

Elazığ: Elazığ Belediyesi, Bayram Süresince 24 Saat Görev Yapacak

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Vatandaşların Kurban Bayramı'nı Huzurlu Bir Şekilde Geçirebilmeleri İçin Her Türlü Önlemi Aldıklarını, Bayram Boyunca Çeşitli Hizmetleri Yürütmek Üzere Nöbetçi Ekiplerin Görev Başında Olacağını İfade Etti.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, vatandaşların Kurban Bayramı'nı huzurlu bir şekilde geçirebilmeleri için her türlü önlemi aldıklarını, bayram boyunca çeşitli hizmetleri yürütmek üzere nöbetçi ekiplerin görev başında olacağını ifade etti.

Arefe Günü vatandaşların mezarlıklara rahat bir şekilde ulaşımını sağlamak üzere Asri, Harput ve Gülmez mezarlıklarına ücretsiz otobüs seferleri gerçekleştirileceğini söyleyen Başkan Selmanoğlu, Asri Mezarlık, Harput Mezarlığı'nda ve yeni sistem kurulan Gülmez Mezarlığı'nda merkezi sistemle Kur'an-ı Kerim okunması uygulamasına bu bayramda da devam edileceğini bildirdi. Selmanoğlu, "Belediyeye ait otobüsler, Kurban Bayramı'nda 4 gün boyunca ücretsiz sefer yapacak. Otobüs seferleri bayramın birinci günü saat 10'da, ikinci günü saat 09.00'da, üçüncü ve dördüncü günü saat 08.00'de başlayacak. Bayram boyunca 'Alo 153 Sizin Sesiniz, Su Arıza, Fen İşleri'nin ilgili birimleri ile itfaiye ve zabıta birimleri, bayram süresince aralıksız olarak halkımızın hizmetinde olacak.

Temizlik İşleri Müdürlüğümüz, temizlik hizmetlerine yine aralıksız olarak devam edecek. İtfaiye ekipleri, her zaman olduğu gibi Kurban Bayramı süresince de 24 saat görev başında olacak. Bayram süresince Zabıta Müdürlüğü ekipleri, mezarlıklarda kontrolleri yaparak halkımızın ziyaretlerini rahat yapabilmesi için gerekli tedbirleri alacak" dedi.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, tüm birimlerin bayram süresince hizmetlerini sürdüreceğine işaret ederek, 24 saat esasına göre çalışılacağını belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title