Haberler

Elazığ: Dünya 3.'sü Üniversiteli Boksörden, Fırat Üniversitesi Rektörü Muz'a Ziyaret

Elazığ Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hamdi Muz, 2-9 Ekim Tarihleri Arasında Kazakistan'ın Almata Şehrinde Düzenlenen 2. Üniversitelerarası Dünya Boks Şampiyonası'nda 60 Kiloda Bronz Madalya Kazanan Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Öğrencisi Mustafa Doğan'ı Başarısından Dolayı Kutladı.

Elazığ Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hamdi Muz, 2-9 Ekim tarihleri arasında Kazakistan'ın Almata şehrinde düzenlenen 2. Üniversitelerarası Dünya Boks Şampiyonası'nda 60 kiloda bronz madalya kazanan Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu öğrencisi Mustafa Doğan'ı başarısından dolayı kutladı.

Elazığ Fırat Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu öğrencisi Mustafa Doğan, Okul Müdürü Prof. Dr. Halis Yerlikaya ile birlikte Rektör Prof. Dr. Mehmet Hamdi Muz'u makamında ziyaret etti. Rektör Prof. Dr. Mehmet Hamdi Muz, başarısından dolayı Mustafa Doğan'ı kutlayarak, "Üniversite olarak her spor dalında derecelerimiz var. Bugün boksta Türkiye'ye ve Elazığımıza dünya üçüncülüğünü getiren sporcumuza ve onları çalıştıran antrenörlerine teşekkür ediyorum. Bizler, sporun gelişmesi ve her alana yayılması için elimizden gelen bütün çabayı gösteriyoruz. Fırat Üniversitesi öğrencilerinin bugün gerek yurtiçi gerekse yurtdışındaki müsabakalarda başarılı olması ve dereceye girmesi beni oldukça gururlandırıyor" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title