Haberler

Elazığ'da okullar tatil mi? Yarın 21 Ocak Cuma Elazığ'da okullar tatil mi ilan edildi? Yarın Elazığ'da okul var mı?

Güncelleme:

Son dakika yapılan açıklamaya göre bazı illerimizde yarın okullar tatil ilan edildi. Bunun ardından öğrenciler ve veliler, Elazığ'da okullar tatil mi? Yarın 21 Ocak Cuma Elazığ'da okullar tatil mi ilan edildi? Yarın Elazığ'da okul var mı? merak etti. Peki, Elazığ'da 21 Ocak tatil mi olacak? İşte bilgiler...

Türkiye'nin çeşitli illerinde etkili olan kar yağışının ardından art arda tatil haberleri gelmeye başladı. Bu kapsamda; Adıyaman, Elazığ, Kahramanmaraş, Rize, Şırnak, Bingöl, Artvin ve Hakkari'de 21 Ocak Cuma günü eğitime ara verildi. Peki, yarın Elazığ'da okullar tatil mi? Yarın 21 Ocak Cuma Elazığ'da okullar tatil mi ilan edildi? Yarın Elazığ'da okul var mı?

YARIN ELAZIĞ'DA OKULLAR TATİL Mİ? (21 OCAK CUMA)

Elazığ'da yoğun kar nedeniyle eğitim yarın da yapılmayacak.

Valilikten yapılan açıklamada, olumsuz hava şartları ve artan buzlanma dolayısıyla il genelinde ilk ve orta dereceli okullar ile özel eğitim kurumlarında eğitime yarın ara verildiği belirtildi.

Ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personelden engelli, hamile ve kronik hastalığı bulunan memur ve diğer kamu görevlilerinin de bir gün süreyle idari izinli sayılacağı aktarıldı.

Kar yağışı nedeniyle geçtiğimiz 2 gün de okullar tatil edilmişti.

YARIN HANGİ İLLERDE OKULLAR TATİL? (21 OCAK CUMA 2022)

Ülkemizi hafta başından itibaren etkisi altına alan kar yağışı etkisini giderek artırırken illerden tatil haberleri peş peşe gelmeye başladı. Bu kapsamda; Adıyaman, Elazığ, Kahramanmaraş, Rize, Şırnak, Bingöl, Artvin ve Hakkari'de 21 Ocak Cuma günü eğitime ara verildi.

21 Ocak Cuma okulların tatil olduğu iller:

  • - Adıyaman
  • - Elazığ
  • - Kahramanmaraş
  • - Rize
  • - Şırnak
  • - Bingöl
  • - Artvin
  • - Hakkari
Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title