Haberler

Elazığ'da Makarna Festivali

Elazığ'da, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Şehit Mehmet Öter Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri makarna festivali düzenledi.

Elazığ'da, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Şehit Mehmet Öter Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri makarna festivali düzenledi.

İl Kültür ve Turizm ile İl Milli Eğitim müdürlüklerince Turizm Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlik okulun bahçesinde gerçekleştirildi.

Festivalde katılımcılara öğrencilerin kendi elleriyle yaptıkları makarnalar servis edildi.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Demirdağ, yaptığı açıklamada, hem ülkelerinde hem de ilde turizm anlamında atılımların yaşandığını belirterek, şöyle konuştu:

"Önemli çalışmalar yaptığımız taktirde ilimizin var olan potansiyelini de değerlendirerek şehrimizin dünya turizmi içerisinde önemli bir role ulaşacağını ve hakkettiği konuma ulaşacağına inanıyoruz. Seyahat acenteleri, oteller ve şehrin turizme katkı sağlayan bütün kuruluşlarıyla hareket ederek şehrimizi daha üst seviyelere çıkarma gayreti içerisinde olacağız."

İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk de meslek liselerinin büyüyen Elazığ için ihtiyaç duyulan eleman açığını kapatmak üzere öğrenci yetiştirdiğini belirtti.

Etkinliğe Vali Yardımcısı Erkan Kaçmaz, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Turizm Haftası Elazığ Politika Güncel Haberler

title