Haberler

Elazığ'da Dörtyol Kavşağına Işıklı Havuz Yapılacak

Elazığ'da, Dörtyol Kavşağına Işıklı Havuz Yapılacağı Bildirildi.

Elazığ'da, Dörtyol kavşağına ışıklı havuz yapılacağı bildirildi.

Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Sarahatun Semt Polikliniği karşısında yer alan Dörtyol kavşağında 30 metrelik ışıklı havuzun yapımına başlandığını belirtti.

Araçların geçiş güzergahında yer alan kavşakta, elips şeklinde 14 metre çapında, 60 santimetre derinliğinde bir havuz yapacaklarını anlatan Selmanoğlu, havuzun tamamlanmasının ardından bölgede hem gündüz, hem de gece saatlerinde hoş bir görüntünün ortaya çıkacağını ifade etti. Selmanoğlu, şunları kaydetti:

"Göreve geldiğimiz ilk yıllarda hemşehrilerimize söz vermiş ve Elazığ'ı yeşilin her tonuyla buluşturacağımıza söylemiştik. Geçen süre içerisinde gören her göz şunu inkar etmeden belirtmektedir ki Elazığ'da artık sadece yeşilin her tonu değil, rengarenk bitki grupları şehre ayrı bir güzel katıyor. Bunun yanı sıra şehrimizin birçok noktasına kazandırdığımız süs havuzları sayesinde hemşehrilerimiz bu yeni dinlenme alanlarında rahatça vakit geçiriyorlar."

- ELAZIĞ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title