Haberler

Elazığ'da 3 Gencin Ölü Bulunduğu Bodrumda Uyuşturucu Bulundu

Güncelleme:

Elazığ'da kaybolduktan 105 gün sonra, boş bir evin bodrum katında bulunan 3 gencin yanında mangal kömürü ile uyuşturucu düzeneklerine rastlandı.

Elazığ'da kaybolduktan 105 gün sonra, boş bir evin bodrum katında bulunan 3 gencin yanından mangal kömürü ile uyuşturucu düzeneklerine rastlandığı açıklandı. Öte yandan ev mühürlenirken, hastanede kimlikleri belirlenen 3 gencin cenazesini aileleri teslim aldı.

Olay, Elazığ'ın merkezinde bulunan Rızaiye Mahallesi Bora Sokak'taki boş olan tek katlı bir evin bodrumunda meydana gelmişti. 105 gün önce ortadan aniden kaybolan ve tüm aramalara rağmen bulunamayan Mehmet Tağ (19), Burak Çiçek (19) ve Zülküf Bal'a (17) ait cesetler bodrum katında bulunmuştu. Savcı ve polisin incelemesinden sonra Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılan cesetler üzerinde otopsi yapıldı. Kimlikleri tespit edilen 3 gencin cenazesi akşam üzeri ailelerine teslim edildi. Hastaneden cenazeleri alan aileler, defnetmek üzere götürdü. Cenaze yakınlarını hastanede Ak Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Mücahit Yılmaz ile Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan ziyaret ederek başsağlığı diledi.

Öte yandan evdeki incelemelerini bitiren polis Adli Tıp'tan rapor gelene kadar boş evi mühürledi.

SAVCILIK: "YANMIŞ MANGAL KÖMÜRÜ VE UYUŞTURUCU DÜZENEKLERİ BULUNDU"

Olayla ilgili Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada "6 Kasım 2013 tarihinden bu yana kayıp olan Mehmet Tağ'ın cesedi bugün Rızaiye Mahallesi'nde metruk bir binada, diğer iki şahsın cesedi ile birlikte bulundu. Olay yerinde yapılan incelemede sönmüş kömür mangalının mevcut olduğu, uyuşturucu düzeneklerine rastlanıldığı, cesetler üzerinde yapılan ilk harici muayenede darp-cebir, bıçak ve silah yaralanmasına rastlanılmadığı, klasik otopsi işlemlerinin hala devam ettiği, ölüm nedenlerine ilişkin her türlü ihtimallerin araştırıldığı, ilerleyen süreçte olayla ilgili bilgilendirmenin devam edeceği hususu, kamuoyuna duyurulur" denildi. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bodrum Elazığ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title