Haberler

Elazığ Belediyesinden Gazetecilere Yemek Programı

Elazığ Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla program düzenledi.

Elazığ Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla program düzenledi.

Kültürk Park Mamürat'ül Aziz Salonu'nda gerçekleştirilen yemekli programa Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, İl Emniyet Müdürü Doğan Cangül, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ ile kentte görev yapan gazeteciler katıldı.

Vali Kaldırım, programda yaptığı konuşmada, basın çalışanlarının son derece kutsal, şerefli ve onurlu bir mesleği icra ettiklerini belirtti.

Gelişen dünya ile medyanında bu değişim ve dönüşüme ayak uydurmak için kendisini yenilemesi gerektiğini belirten Kaldırım, "Özellikle internet ve sosyal medya aracılığıyla yapılan bir haber daha hızlı bir şekilde farklı mecralara çok kısa sürelerde ulaşıyor ve yayılıyor. Her geçen gün yeni sosyal ağların oluştuğunu ve kamuoyunun da bu kanallar sayesinde detaylıca bilgilendirildiğini görüyoruz." ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Yanılmaz da kentte görev yapan bütün basın çalışanlarını bir araya getiren programa ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Tüm kurum ve kuruluşlarla Elazığ'ı daha iyi noktalara taşımak ve tanıtmak amacında olduklarını vurgulayan Yanılmaz, şunları kaydetti:

"Ülkenin milli menfaatlerini ön planda tutarak çalışan gazetecilerimiz çok kutsal bir görev icra etmektedirler. Her türlü zorluğun içerisinde dahi yılmadan çalışan basın mensuplarının kimi zaman aile ve sosyal yaşamlarından feragat ederek çalıştıklarını görüyoruz."

Program, Elazığ yöresinden türkülerin seslendirilmesiyle sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Mücahit Yanılmaz Gazeteciler Günü Mehmet Çetin Elazığ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title