Haberler

Elazığ Belediyesi, Zabıta Personeline Hizmet İçi Eğitim Semineri Verdi

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Personeline Yönelik Düzenlenen İç Hizmet Eğitim Seminerleri, Bugün Yapılan Sınavla Sona Erdi.

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeline yönelik düzenlenen iç hizmet eğitim seminerleri, bugün yapılan sınavla sona erdi.

15 gün süre ile zabıta müdürlüğüne bağlı personele iç hizmet yönetmeliği ile ilgili çeşitli bilgilendirmelerde bulunuldu. Zabıtanın görev esnasında vatandaşlara karşı hak ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmesi amacıyla düzenlenen bilinçlendirme seminerlerinde yönetmelik gereği, hizmet kanunu, kabahatler kanunu, psikoloji, havyan sağlığı zabıtası kanunu, ilan, reklam, tabela yönetmeliği gibi konularda, uzman kişiler tarafından çeşitli bilgiler verildi.

Zabıta Müdürü Cemil Çiftçi, zabıta personellerinin hak ve hükümlülükleri en iyi şekilde öğrenmeleri konusunda hizmet içi eğitim seminerleri düzenlediklerini belirterek, bu seminerin oldukça faydalı olduğunu kaydetti. Çiftçi, "Türk medeniyet ve kültür tarihi, halkla münasebetler, Atatürk ilke ve inkılapları, disiplin ceza ve tutanağı, temel iktisat ve kavramları, iş hayatı ve moral dinamikleri, çevre düzenlemesi, fen işleri yönetmeliği, temizlik işleri yönetmeliği, hal mevzuatı, belediye gelirleri, işyeri

açma ve çalıştırma ruhsatları yönetmeliği, yangından korunma mevzuatı, 657 sayılı devlet memurları kanunu, imar kanunu, veteriner işleri ve zabıta yönetmeliği konuları hakkında personelimize yönelik hizmet içi eğitim seminerlerini düzenledik. Seminer sonunda ise personelimizi yazılı sınava tabi tuttuk" dedi.

(EK-FA-CMH-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title