Haberler

El Yapımı Eğitici Oyuncak Sergisi

Harran Üniversitesi Şanlıurfa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı tarafından "El yapımı eğitici oyuncak sergisi" açıldı.

Piazza Alışveriş Merkezinde açılan sergide, tamamı el yapımı çeşitli oyuncaklar sergilendi. Serginin açılışında konuşan Şanlıurfa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, sergide sergilenen oyuncakların tamamının, kullanılmayan ve atık malzemelerden oluştuğunu belirterek, "Bunları el emeği ile öğrencilerimiz oyuncak haline getirdiler. Her sene öğrencilerimiz bu tür çalışmaları yapıyorlar. Amacımız halkımızın, ucuza mal olan zararlı oyuncaklardan uzak durarak evde kullanılmayan malzemelerden çocuklarına oyuncak yapmalarını sağlamaktır. Bu serginin diğer bir amacı ise öğrencilerimizin sosyal sorumluluk örneği göstererek kendi maharetlerini sergilemesidir" diye konuştu. Elmastaş, Bölüm Başkanı Necmi Dedeoğlu'na ve mekanı kendilerine tahsis eden alışveriş merkezi yönetimine teşekkür etti.

Sergide oyuncaklarını sergileyenlerden çocuk gelişimi bölümü öğrencisi Firdevs Demireli, okulda öğrendiği bilgi ve becerileri pratiğe dökerek el yapımı oyuncaklar yaptığını belirtti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Harran Üniversitesi Şanlıurfa Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title