Haberler

El Muallim: ABD'ye Karşı Daha Acı Önlemler Alabiliriz

Güncelleme:

Suriye Dışişleri Bakanı Velid El Muallim, ABD'nin Suriye'ye Saldırısıyla İlgili Olarak Resmi Bir Açıklama Yapmaması Durumunda Bu Ülkeye Karşı Daha 'Acı' Önlemler Alabileceklerini Söyledi.

Suriye Dışişleri Bakanı Velid El Muallim, ABD'nin Suriye'ye saldırısıyla ilgili olarak resmi bir açıklama yapmaması durumunda bu ülkeye karşı daha ''acı'' önlemler alabileceklerini söyledi.

Velid El Muallim, Lübnan'ın ANB Televizyonu'na verdiği demeçte, ABD'ye karşı daha önce alınan, Şam'daki Amerikan okulu ve kültür merkezinin kapatılması önlemlerinin ''başlangıç'' olduğunu belirterek, ülkesinin ABD'nin saldırısına vereceği tepkiyi artırabileceği uyarısında bulundu.

ABD, Irak sınırındaki bir Suriye köyüne geçen pazar günü hava saldırısı düzenlemiş, Suriyeli yetkililer, saldırıda 8 sivilin öldüğünü açıklamışlardı. Saldırıdan sonra Washington yönetimi resmi bir açıklama yapmadı, ancak kimi Amerikalı yetkililer, hedefin önde gelen bir El Kaide üyesi olduğunu bildirdiler.

Kaynak: AA / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title