Haberler

Ekrem Ve Holosko Döndü

Beşiktaş Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı sabah antrenmanıyla sürdürdü.

Beşiktaş Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı sabah antrenmanıyla sürdürdü.

Teknik direktör Tayfur Havutçu yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, kondisyon ağırlıklı bir idman yaptı.

Oldukça sıcak bir havada yapılan çalışmalarda futbolcuların etkilendiği görülürken, oyuncular verilen aralarda sulara adeta hücum etti.

Ayrıca, teknik direktör Tayfur Havutçu, son bölümde çalışmayı durdurarak oyuncularını etrafına topladı ve antrenmanı 10 dakika önce noktalandırdı. Bu durum oyuncular tarafından alkışla karşılandı.

Beşiktaş'ta izinli futbolculardan Ekrem Dağ ve Filip Holosko takıma dahil oldu.

Milli takımlarında forma giymeleri nedeniyle izinli olan futbolcular, bugünkü sabah çalışmasıyla ilk antrenmanlarına çıkmış oldu.

Öte yandan, daha önce bugün için dönecekleri belirtilen siyah-beyazlı takımın yıldız oyuncuları Ricardo Quaresma ve Guti Hernandez, henüz İstanbul'a gelmedi. Çalışmalara başlamayan bu oyuncuların yakın zamanda gelmelerinin beklendiği öğrenildi.

İzinli olan İsmail Köybaşı, Egemen Korkmaz, Tomas Sivok, Hugo Almeida ve Mehmet Aurelio da çalışmada yer almazken, takımda düşünülmeyen isimlerden Michael Fink ile Matteo Ferrari, tesisteki diğer sahada takımdan ayrı olarak antrenman gerçekleştirdi.

Çalışma sonrası soğuk su havuzunda yorgunluk atan takım arkadaşlarıyla karşılaşan Ferrari, bir süre yanlarında oturarak sohbet etti.

Siyah-beyazlı ekipte, sağ dizindeki ağrı nedeniyle dinlendirilen Rüştü Reçber çalışmaya çıkmazken, dün dinlendirilen Mustafa Pektemek ise bugün takımdaki yerini aldı.

Beşiktaş, akşam yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek. - İSTANBUL

Kaynak: AA / Spor

Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title