Haberler

Ekrem İmamoğlu'nu tebrik eden Tuğçe Kazaz'dan seçim sonrası dikkat çeken mesaj

Güncelleme:

Yenilenen İstanbul seçimi öncesi yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren manken Tuğçe Kazaz'dan resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazanan İmamoğlu için tebrik mesajı geldi. Kazaz, "Yakıtını yalakalıkta arayanlar" mesajıyla da dikkat çekti.

Söylemleri ve paylaşımlarıyla gündeme gelen Tuğçe Kazaz geride bıraktığımız 23 Haziran seçimleri ile ilgili paylaşımları sosyal medyada gündem olmuştu. Kazaz, resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazanan Ekrem İmamoğlu için yaptığı nitelemelerle tepki çekmişti.

TEBRİK MESAJI GELDİ

Tuğçe Kazaz'dan Ekrem İmamoğlu'na tebrik mesajı geldi. Ünlü manken 6 Mayıs'taki twitini tekrar paylaşarak "Ekrem İmamoğlu'nu tebrik ediyor ve sonucun hayırlı olmasını diliyorum. Fakat daha önce de belirttiğim gibi başkanlık süresi uzun soluklu olmayacaktır. Maskeler düştükçe maksadın İstanbul Belediye Başkanlığı olmadığını ve amacın çok daha farklı olduğunu hep beraber göreceğiz."

Ekrem İmamoğlu'nu tebrik eden Tuğçe Kazaz'dan seçim sonrası dikkat çeken mesaj

"YAKITINI YALAKALIKTA ARAYANLAR DAVAYA ZARAR VERMİŞ OLABİLİR"

Tuğçe Kazaz, "Davadan sapanlar ile paraya tapanlar, yakıtını yalakalıkta, istikbalini ise el-etek öpmekte arayanlar bu davaya zarar vermiş olabilir. Yolda küsmek de olur darılmak da ama davadan vazgeçmek olmaz. Dava erleri değişir, dava değişmez. Mevzu Bismillah deyip yeniden başlayabilmektir" seçim sonrası değerlendirmede bulundu.

Ekrem İmamoğlu'nu tebrik eden Tuğçe Kazaz'dan seçim sonrası dikkat çeken mesaj

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ekrem İmamoğlu Tuğçe Kazaz İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (65)

KAZAZİ:

Bu kim ya. . Ağzı Olan Konuşuyor.

18
8
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

COK DOĞRU SÖYLEMİSSİN CANIM. .

15
10
yanıtYanıtla
misafir:

hade ordan, daha düne kadar piyasda yunanlilarla dolaniyordun, simdiye kadar en az 5-6 kere din degistirdin, halen ötüyorsun

17
7
yanıtYanıtla
wild_west:

belki senin gibilrin de iihtiyacı olan odur

yanıt0
yanıt2
Dilek.:

adamın servetini görünce Tuğçeye hak veresim geldi yani. bu kadar mal varlığın var gayrimenkullerin çoğu beylikdüzü belli ucuza kapatmış belediye başkanıyken :)

11
13
yanıtYanıtla
sg:

Mal varlığını açıklayamayanlar da var. . .

yanıt6
yanıt3
ADSIZ:

senelerine iyi bakın biz oraya 2013 te taşındık biz daha ucuza almıştık. siz birde rte nin kini görün

yanıt8
yanıt0
Hasan:

Zavallı akılsız, yahu boş canlısın bari belli etme be zavalli

yanıt2
yanıt1
2356:

DİLEK Dinle cahil bırakıldığını bu kadar belli etme

yanıt2
yanıt1
Dilek:

Asıl cahil sizsiniz tamam mı... adamı neredeyse peygamber ilan edeceksiniz defalarca yalan söylemiş siyasetle uğraşmış bir adamın bu kadar gayrımenkülü hakkıyla aldığına inanacak kadar aptal

yanıt1
yanıt1
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title