Haberler

Ekrem Alfatlı kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Ekrem Alfatlı'nın hayatı ve biyografisi!

Güncelleme:

Vatandaşlar tarafından merak edilen isimler arasında Ekrem Alfatlı geliyor. Peki, Ekrem Alfatlı kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Ekrem Alfatlı'nın hayatı ve biyografisi ile ilgili bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Ekrem Alfatlı kimdir, kaç yaşında, doğum tarihi kaç, aslen nereli? Ekrem Alfatlı'nın kariyeri ile ilgili bilgiler merak ediliyor. Peki, Ekrem Alfatlı kimdir? Detaylar yazımızda.

EKREM ALFATLI KİMDİR?

1964 Bursa doğumlu Ekrem Alfatlı Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı'dır.

Ekrem Alfatlı doğum tarihi : 1964

Ekrem Alfatlı kaç yaşında : 56 yaşında

Ekrem Alfatlı mesleği ne : Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı

Ekrem Alfatlı nereli : Bursa

İlk ve ortaöğrenimini Bursa'da tamamlayan, Lisans eğitimini Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü'nde alan Alfatlı, askerliğini müteakip Dış Ticaret konusunda da ayrıca ön lisans eğitimini tamamladı. Uzun yıllar özel sektörde muhasebe müdürlüğü ve yönetici olarak görev yapan Alfatlı, 1996 yılında kendi Mali Müşavirlik Bürosu'nu açtı. Yaklaşık 15 yıldır da serbest olarak Yeminli Mali Müşavir ve Bağımsız denetçi olarak çalışmaktadır.

Bursa SMMM ve YMM Odasının çeşitli kurullarında görev aldı; TÜRMOB ve Bursa SMMM Odası'nın eğitmen kadrosunda İş Mevzuatı; Denetim ve Meslek Hukuku, TTK ile Borçlar Kanunu derslerinin eğitimini verdi. Mesleki seminerlerinin yanı sıra uygulamalı ekip çalışmalarına başkanlık yaptı.Mesleki , siyasi ve spor konularındabirçok dergide yazıları ve makaleleri mevcuttur.Bursa SMMM odası disiplin kurulu üyeliği, İki dönem Bursa YMM odası Denetleme kurulu ve Disiplin Kurulu üyeliği,sayılabilecek faaliyetlerden bazılarıdır.

Birçok platform ve dernekte aktif görev aldı. Yaklaşık 40 yıldır Aktif sporculuğu yanında, Karate Milli Hakemliği; İki dönem TKF Denetleme Kurulu Başkanlığı görevinin yanında ,Karate alanında faaliyet gösteren amatör spor kulübü başkanlığını da yürütmektedir.

BBP nin kuruluşundan bu yana BBP'nde Bursa İl Başkan yardımcılığı, İl Başkanlığı, MKYK Üyeliği, Genel Muhasip Yardımcılığı, BBP Yüksek İstişare Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerini yaptı. Halen BBP Genel Başkan Yardımcılığı görevini yapmaktadır.AyrıcaBBP den Milletvekili, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve İl Genel meclisiadaylıkları bulunmaktadır.

Alfatlı Bağımsız Denetim A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanlığını; Ay Bir (İslam Ülkeleri Akademisyen Yazarlar Birliği) denetleme kurulu başkanlığı, Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı kurucu üyesi,Uzun yıllardan bu yana Bursa da faaliyette bulunan Bisag (Bursa İhtisas ve Stratejik Araştırmalar Grubu) üyeliği, ayrıca birçok dernek ve sivil toplum kuruluşunda gerek üye , gerekse de yönetici olarak topluma faydalı olma konusunda çalışmalar yapmaktadır.

Ekrem Alfatlı, evli üç çocuk babası ve üç torun dedesidir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title