Haberler

Ekranların Fenomen Dizisine Duyulan Hayranlık Sınır Tanımıyor

Güncelleme:

Meksikalı müzisyen Lubella Gauna dizinin tema müziğini kemanla çalıp internette paylaştı ardından Türkiye'ye davet edildi.

10 bin kilometre öteden Diriliş Ertuğrul setine ziyarete gelen Gauna, "En başta diziye arkadaşlarımın tavsiyesiyle baktım. İlk başta izlediğimde kültürü, değerlerini, insanların hiçbir zaman inançlarını yitirmemelerini, dinlerine olan bağlılıklarını, umutsuz olmamaları ve her zaman mücadele etmeleri beni etkiledi." Dedi.

Diziye olan ilgisini sanatına aktaran genç müzisyen, keman peformansı için "Tamamen kulaktan dolma dinledim, dinledikçe daha da düzelttim, hiçbir notaya bakarak yapmadım, kendi kulağımdan dinleyerek öğrendim." dedi ve dizi setinde kemanıyla klip çekme imkanına da kavuştu.

Türk ile Meksika kültürünün çok benzer olduğunu söyleyen müzisyen, Türkiye'ye ailesiyle birlikte gelip Türkçe öğrenmek ve başka şarkıları da çalmak istiyor.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Diriliş Ertuğrul Türkiye Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title