Haberler

Ekranlara Veda Edecek Mehmed Bir Cihan Fatihi'nin Final Fragmanı Yayınlandı

Güncelleme:

Reytinglerde beklentileri karşılayamayan Kanal D ekranlarının dönem dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi'nin final fragmanı yayınlandı.

Reytinglerde beklenen patlamayı yapamayan Kanal D'nin dönem dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi, 6. bölümde ekran macerasını noktalıyor.

REYTİNGLER KANALI MEMNUN ETMEDİ

Başrolünü Kenan İmirzalıoğlu ile Çetin Tekindor'un paylaştığı Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin 6. bölümde yayından kaldırılmasına karar verildi. Yüksek maliyetiyle dikkat çeken dizinin, ilk bölümünden itibaren aldığı reytingler kanalı memnun etmemişti.

FİNAL FRAGMANI YAYINLANDI

1 Mayıs Salı akşamı ekranlara veda edecek Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin final fragmanı da yayınlandı.

BU KEZ OLMADI

Bugüne kadar birçok projede yer alan ve alnının akıyla çıkan yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, bu kez izleyicilerinden geçer not alamadı ve 6 bölümde ekranlara veda edecek.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Çetin Tekindor Kanal D Dizi Magazin Haberler

500

Yorumlar (147)

misfirettin:

Yahu şu Osmanlıya dönüş sevdası nedir anlayamadım. eloğlu uzayda yaşama yolunu arıyor, uçan otomobil yapıyor, biz halen kılıç kalkan ekibiyle film yapıyoruz. bırakın bunları, yarına bakın. çocuklarımıza daha güzel bir gelecek nasıl hazırlarız, barışı ve kardeşliği nasıl tesis ederiz ona bakın. halk ekmek aş ister, güzel yaşam ister. geçmiş geçmişte kaldı. cihan imparatorluğu bitti hala bunu anlamıyonuz mu?cihan Türkiye Cumhuriyeti kuralım daha iyi

8
19
yanıtYanıtla
kozanlı:

aynen harfiyen katılıyorum kardeşim

yanıt1
yanıt1
angaralı:

bizans edasıyla osmanlı çevrilmez hacı. . . . . fatih demek kolaymı ağzınızı yıkayın önce. . . . sonra bahsedersınız mubarekten. . .

20
2
yanıtYanıtla
Elfida:

Akp bu ülkeyi mahfetti bütun suriyelileri afganları ülkeye sokmuşlar iş yok aş yok, esnaf kepenk idiriyor millet aç perişan akp li olmayana iş kur bile verilmiyor.

8
13
yanıtYanıtla
ANGARALI:

İŞKURA GİDERKEN AKPARTİ ROZETI TAK BAKALIM NE VERİYOLAR ELİNE ŞEY YANİ İŞİNE

yanıt0
yanıt0
FRAGMAN DAHİ İZLEMEDİM:

KAMERA ARKASI EKİBİN GEZİCİ OLDUĞUNU DUYMAM 1 BÖLÜM DAHİ İZLEMEMEME NEDEN OLDU. . ZATEN KANAL D DE OSMANLIYI ANLATAN Bİ DİZİ OLMASI DA AYRI Bİ TEZAT OLMUŞ

17
3
yanıtYanıtla
Fatih Sultan Mehmed:

Beter olsunlar . gezici zihniyet ne anlar Fatih sultan mehmedten belliydi zaten

16
3
yanıtYanıtla
aaaaaaa:

fatih istanbulu fet ettiginde kaç yaşındaydı kenan rolunde oynarken kaç yaşında ?

16
2
yanıtYanıtla
Hataylı:

mesele kenan değil arkadaşlar mesele zihniyet, herkes osmanlıyı daha iyi tanıyor, böyle yapmacık inandırıcı olmayan seksi kıyafetler giyinen bir filmi osmanlıya yakıştırmadığı için kimse izleme kim yaparsa da yapsın izlenmez. Millet uyandıYaşasın Diriliş, Yaşasın Payitaht

13
5
yanıtYanıtla
MERAL:

tarih öğretmenleri olarak böyle bir dizi için Kanal D''ye teşekkür etmeyi düşünürken yayından kaldırılmasını esefle kınıyoruz. . Muhteşem yüzyılda olduğu gibi padişahın haremden çıkmamasımı gerekliydi bu dizinin tutulması için ?bence hemoyuncuları hemde senaryosu gerçekleri yansıtması açısından Muhteşem yüzyıl ile kıyaslanamayacak kadar başarılı . her şey para için yapılmamalı. kanallarda işe yaramayan halka hiç bir şey vermeyen, tersine şiddet , entrikaya özendiren dizi ve yapımlar çok fazlaki

9
9
yanıtYanıtla
Tüm 147 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title