Haberler

Ekranlara Geri Dönmeye Hazırlanan Murat Başoğlu, Düşmanlarına Gözdağı Verdi: Uykuları Kaçsın İstiyorum

Güncelleme:

Öz yeğeniyle mahrem görüntülerinin basına sızmasının ardından Türkiye'nin en çok konuştuğu isim olan Murat Başoğlu, uzun bir aradan sonra kameralara takıldı. Gazetecilere güle oynaya röportaj veren sunucu, hem etrafa çok sert tehditler savururdu hem de ekranlara geri döneceği sinyalini verdi.

"HERKES AKLINI BAŞINA DEVŞİRECEK"

"Bazı haddini bilmeyenler adam öldürmeyi sinek öldürmek zannediyorlar" diyen Başoğlu, ardından "Allah'a şükür kimse öyle bir şeye cesaret edemez. Benim adım Murat Başoğlu. Ben bastığım yerde ayağımın izini bırakırım. O yüzden herkes aklını başına devşirecek." diyerek kendisini eleştirenleri açık açık tehdit etti.

Ekranlara Geri Dönmeye Hazırlanan Murat Başoğlu, Düşmanlarına Gözdağı Verdi: Uykuları Kaçsın İsitiyorum

"DÜŞMANLARIMI TANIYORUM"

Başına gelen olaydan sonra düşmanlarını tanıdığını ve onlardan bir bir hesap soracağını söyleyen sunucu, "Her kötü olayın bir iyi sonucu vardır. Önemli olan benim bunlardan ne ders çıkardığımdır. Ben bunlardan çok güzel dersler çıkardım. Allah'ıma şükür beni çok seven insanlar olduğunu gördüm. Düşmanlarımı da gördüm. Görmedim değil. Onlardan da hesap soracağım. Benim adım Murat Başoğlu. Öyle kimseden hesap sormaz zannetmesinler. Hepsinden hesap soracağım. Uykuları kaçsın istiyorum çünkü" ifadelerini kullandı.

Ekranlara Geri Dönmeye Hazırlanan Murat Başoğlu, Düşmanlarına Gözdağı Verdi: Uykuları Kaçsın İsitiyorum

"BOMBA GİBİYİM BU YAZ SÜRPRİZLERİM VAR"

Murat Başoğlu röportajında yaşadığı kötü şeyleri atlattığını ve ekranalara geri döneceğini de belirterek şu ifadeleri kullandı; "Bomba gibiyim. On numarayım. Bu yaz size çok güzel sürprizlerim var."

Ekranlara Geri Dönmeye Hazırlanan Murat Başoğlu, Düşmanlarına Gözdağı Verdi: Uykuları Kaçsın İsitiyorum

"EKRANLARA DÖNECEĞİZ"

Ekranlara da döneceğiz Allah nasip ederse. Ayrıca Bodrum'da çok güzel projelerimiz var. Hayatımızda hepimiz kötü şeyler yaşıyoruz. Ben de bazı kötü şeyler yaşadım. Ama hepsini atlattım. "

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Murat Başoğlu Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (59)

ADA:

hangi yüzle acaba ???????

29
0
yanıtYanıtla
Hakan basri:

Bunları ekrana taşıyacaklar da en az onun kadar karaktersizdir. Hiç adam yok muydu da bu mahlukatı oynatıyorsunuz

23
0
yanıtYanıtla
Cnr:

Boş laf yapma ne seni izleyen çıkar nede kanalında seni çalıştıracak patron belki halktan habersiz çay temizlik işleri verirler onuda rakipler haber yapar kovulursun başka mesleğin yoksa tv senin için hayel artık

19
1
yanıtYanıtla
RACO:

yüz yokki gülbenin erkek versiyonu buda aynı tencere kapak gibi yemedikleri nane kalmaz sonra 3-5 ay ortadan kaybolup yüzsüz yüzsüz geri döner para kazanırlar bizim millette ayrı bi salak zaten

19
0
yanıtYanıtla
nalan:

ıgenc

17
1
yanıtYanıtla
özkan:

seni kanalına çıkaracak olan dangozu merakla bekliyoruz ki kanal listesinden silelim. adammış gibi birde demeç vermiş

17
1
yanıtYanıtla
ss:

utanmaz

16
1
yanıtYanıtla
Uyku Kaçırabilir:

Akrabası olanlar bir gözü açık uyuyor zaten.

15
2
yanıtYanıtla
ali:

seni tanıyan merakla bekleyen bir vatandaş varmıdır kırk yıl görmesek aklımızın ucundan geçmessin sen zannediyon herkes seni bekliyo ben sade bir vatandaş seni tanıyamadık

17
0
yanıtYanıtla
capkin:

lan cikmasina cikta hangi yüzle hangi serefle bu milletin karisina cikacaksin, ki onu anlamadim. hadi medya seni reytik vede para ugruna seni cikartirlarda sen hangi yüzle cikasin ben onu merak edenlerdenim

16
1
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title