Haberler

Ekranda Teşvik Kavgası

Levent Erdoğan: Teşvik Primi Etiktir. Yıldırım Demirören: Benim ve Beşiktaş'ın Adının Geçtiği Her Yerde Teşvik Kesinlikle Söz Konusu Olamaz.

Levent Erdoğan: Teşvik primi etiktir. Yıldırım Demirören: Benim ve Beşiktaş’ın adının geçtiği her yerde teşvik kesinlikle söz konusu olamaz.

YILLARDIR gündemden inmeyen "Teşvik primi etik mi, değil mi?" tartışması, aynı kulüpte görev yapan iki önemli spor adamını karşı karşıya getirdi.

Fox TV’de önceki akşam yayınlanan Verkaç programına telefonla bağlanan Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, "Teşvik primi etiktir" deyince ortalık karıştı. Erdoğan, bu görüşlerinin Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı olarak değil, kişisel fikirlerini yansıttığını belirtmesine rağmen, stüdyodaki yorumcular Altan Tanrıkulu, Ercan Saatçi, Ersan Çelik ve sunucu Bülent Ülgen tarafından soru yağmuruna tutuldu.

Yıllardır yapılıyor

Saatçi’nin, "Etik bulduğunuz teşvik primini ligde kalan son 6 hafta içinde uygular mısınız?" sorusuna Erdoğan’ın cevabı, "Biz Beşiktaş olarak böyle bir şey yapmayız. Ama bu sözler beni bağlar. Bana göre teşvik primi vermek, bir takımı motive etmek son derece normaldir ve bu yıllardır yapılıyor" dedi.

Ülgen, "Gaziantepspor’a Fenerbahçe maçı öncesinde teşvik primi vermeyi düşünüyor musunuz?" şeklinde bir soru yöneltince Erdoğan bu kez, "Yönetim toplanır, teşvik primini verip vermeyeceğini, gerekip gerekmeyeceğini bir karara bağlar. Ancak ben bilemiyorum verir mi vermez mi? Tekrar arzediyorum.. Tüm söylediklerim şahsımı ilgilendirir. Beşiktaş Asbaşkanı olarak değil vatandaş Levent Erdoğan olarak konuşuyorum."

ABD’den aradı

Bu konuşmalardan bir süre sonra, eşinin doğumu için ABD’de bulunan Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören programa telefonla katıldı. Demirören’in sözleri adeta Levent Erdoğan’ı tekzip etti: "Benim ve Beşiktaş’ın adının geçtiği her yerde teşvik kesinlikle söz konusu olamaz. Hele Beşiktaş gibi şerefli ikincilikler yaşamış ve bunları unutmamış bir kulüpte teşvik kesinlikle sözkonusu olamaz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title