Haberler

Ekran Değişim Ücretleri

Akıllı telefonların ekran değişim ücretleri listesi ile olası bir ekran kırılması kazası ile karşılaştığınız durumda cebinizden ne kadar çıkacağını listeliyoruz.

Akıllı telefonların ekran değişim ücretleri listesi ile olası bir ekran kırılması kazası ile karşılaştığınız durumda cebinizden ne kadar çıkacağını listeliyoruz.

HTC

HTC'nin 2016 yılında çıkarttığı akıllı telefonu HTC 10'un ekran değişim ücreti yaklaşık 400 TL. HTC U11 ekran değişim ücreti ise 1000 TL seviyesine kadar çıkabiliyor.

HTC One M9 marka telefonun olası bir ekran kırılması sonrasında kullanıcısına açacağı masraf 350 TL civarında. HTC 10 gibi üst segment modelde ise bu rakam 500 TL seviyelerine ulaşabiliyor. HTC Desire 816 için 250 TL ve Desire 820 modeli için 250 TL gibi bedelleri ödemeniz gerekecek.

{pagebreakLG

LG G6 sahipleri olası bir ekran kırılması durumunda yaklaşık 850 TL gibi önemli bir ödeme yapmak zorunda kalacak. LG G6 ekran değişim ücreti de bir hayli yüksek.

LG tarafında ise G5 ile başlayalım. 2016 yılının amiral gemisi olan LG G5 ekran değişim ücreti, 550 TL seviyelere kadar çıkabiliyor. Dikkatli olmakta fayda var. Bir önceki sene satışa sunulan LG G4 için talep edilen ekran değişim ücreti ise 350 TL gibi rakamlara ulaşıyor.

{pagebreakSONY

Sony tarafında ise Xperia Z5 ve üstü modeller için net fiyatlar direkt olarak müşterilere aktartılıyor ancak bu rakamlar 800 TL gibi seviyelerden başlıyor. Sony Xperia Z3 ekran değişim ücreti 400 TL olarak talep ediliyor.

{pagebreakSAMSUNG

Samsung'un 2017 model akıllı telefonları Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus, şık tasarımları kadar narin yapılarıyla da dikkat çekiyor. Fiyatları çok yüksek olan bu telefonlardan birini kırmanız durumunda, ödemeniz gereken ücret 1500 TL seviyelerine kadar çıkıyor. O yüzden dikkatli olmakta fayda var!

Samsung tarafında ise fiyatlar oldukça kabarık zira Galaxy S7 Edge model telefonun ekranını çalışmaz hale getirmeniz durumunda, ödemeniz gereken ücret tam 1000 TL! Galaxy S7 modeli için talep edilen rakam ise 750 TL civarında.

Galaxy Note 5 ekran değişim ücreti de 800 TL gibi rakamlara ulaşabiliyor. Galaxy A7 2016 modelinin ekran değişim bedeli ise 700 TL ve Galaxy A5 2016 ise 500 TL seviyelerinde. Popüler Samsung modellerinden Galaxy J7 ekran değişim bedeli de 550 TL gibi bedellere ulaşabilmekte.

{pagebreakAPPLE

Apple iPhone serisi hem satış hem de tamir gibi durumlarda yüksek bedellerin döndüğü bir pazar. Olası ekran kırılma durumları da bunlardan biri. Elinizdeki iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinin ekranları çalışmaz hale gelirse, cebinizden çıkacak olan rakam 500 TL - 800TL arasında değişecektir.

iPhone 6 ve 6S serisi için ise ekran değişim ücretleri, iPhone 6 için 300 TL seviyesinden başlarken iPhone 6S Plus gibi büyük ekranlı bir modelin ekran değişim ücreti ise 600 TL civarında karşımıza çıkıyor. iPhone 5 ve iPhone 5S ekran değişim ücreti de 250 TL gibi rakamlara çıkabiliyor.

Kaynak: Shiftdelete / Ekonomi

Samsung Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title