Haberler

Yüksekova'da Ramazan Bayramı yoğunluğu

Güncelleme:

Yüksekova'da Ramazan Bayramı yoğunluğu Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, Ramazan Bayramına sayılı günler kala vatandaşların alışveriş telaşı başladı.

Yüksekova'da Ramazan Bayramı yoğunluğu

HAKKARİ - Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, Ramazan Bayramına sayılı günler kala vatandaşların alışveriş telaşı başladı.

Cengiz Topel Caddesi ve Sanat Sokağında kurulan tezgahlara adeta akın eden vatandaşlar yoğunluk oluştururken, yapılan alışverişler seyyar satıcıların yüzünü güldürdü.

Vatandaşların bayram telaşı gece geç saatlere kadar sürerken alışverişten memnun olduğunu ifade eden Orhan Özgenç isimli esnaf, "2 gündür yoğunluk başladı. Şükür işler bununla beraber açıldı. Temennimiz bayramdan sonrada aynı yoğunluğun devam etmesidir. İnşallah ekonomi de bir düzene girer. Ben bu duygularla tüm ülkenin Ramazan Bayramını kutluyorum" dedi.

Güzel günlerin yakında olduğunu aktaran esnaf Sadettin Babat da, "Vatandaşlar her şeye rağmen evlerinin ihtiyaçlarını gidermek için alıyorlar. İnşallah bundan sonrada bu canlılık devam eder" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title