Haberler

Ünye Oto Galericiler Sitesi'nin tapusu alındı

Güncelleme:

Ordu'nun Ünye İlçe Çevre Yolu üzerinde 16 dönüm alana kurulacak olan Ünye Oto Galericiler Sitesi'nin tapusu 4 milyon 700 bin liraya alındı.

Ordu'nun Ünye İlçe Çevre Yolu üzerinde 16 dönüm alana kurulacak olan Ünye Oto Galericiler Sitesi'nin tapusu 4 milyon 700 bin liraya alındı.

Ünye Çevre Yolu'nun Gürecülü Mahallesi'nde bulunan 16 dönümlük alana yapılması planlanan Ünye Oto Galericiler Kooperatifi'nin yapılan girişimler sonucu tapusu alındı. İlçe Tapu Müdürlüğünde Ünye Oto Galericiler Derneği Başkanı Hüseyin Kokuroğlu ve Dernek Başkan Yardımcısı Salim Palabıyık tarafından 4 milyon 700 bin liralık tapu ücretinin ödenmesi sonrası alanın imar, proje ve planlama çalışmaları gerçekleştirileceği öğrenildi.

Hızlı bir çalışma ile 16 dönümlük alanı esnaflara kazandırmak için işlemleri hızlandıracaklarını söyleyen Başkan Hüseyin Kokuroğlu, "Bu Ünye'miz için güzel bir haber ve gelişmedir. İlçemize, esnaf dostlarımıza ve tüm camiamıza hayırlı olsun. Bir başlangıç yaptık ve yüzümüzün akıyla arsamızın tapusunu kooperatifimize almış bulunduk. İşlerimizi bitirdik tapumuzu teslim aldık. Şu anda yapı kooperatifimizin tapusu elimizdedir. Bundan sonraki sürecimizde işlemlerimiz başlayacak. İmar, proje ve planlamalarımızı yapacağız. Burada Ünye Belediyesi ve Ordu Büyükşehir Belediyesi ile birlikte organizasyonu hızlı bir şekilde tamamlayıp bir an önce bütün ticaret esnaflarımıza burayı kazandırmak için mücadele vereceğiz" dedi.

Ünye Çevre Yolu civarında bulunan 16 dönümlük arazinin 4 milyon 700 bin liraya alındığını açıklayan Kokuroğlu, kooperatifin tapusunun alınmasının sonrası 50 kişilik bir üye ile çalışmalara devam edildiğini sözlerine ekledi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Hisarcık Ordu Ünye Haberler

Bakmadan Geçme

Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title