Haberler

Türkiye Sigorta, Ampute Milli Futbol Takımı'na sponsor oldu

Güncelleme:

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu ile Türkiye Sigorta arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu ile Türkiye Sigorta arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

Türkiye Sigorta, anlaşmaya göre, bir yıl boyunca Ampute Milli Futbol Takımı'nın sponsoru oldu.

Antalya'nın Serik ilçesi Belek Turizm Merkezi'ndeki Voyage Belek Otel'de gerçekleştirilen imza törenine Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Muaz Ergezen, Türkiye Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Bilal Türkmen ile Ampute Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Osman Çakmak ve futbolcular katıldı.

Federasyon başkanı Muaz Ergezen, yaptığı açıklamada, tüm sporseverlerin yakından tanıdığı, bünyesinde 21 branşı barındıran, dünya çapında başarılarıyla spor kamuoyunun dikkatlerini üzerine çeken büyük bir camiaya dönüştüklerini söyledi.

Bu dönüşümün en büyük mimarının sporcular olduğunu vurgulayan Ergezen, "Ampute Milli Takımımız, bu sporcular arasında özel bir yere sahip. Her birinin azim, fedakarlık ve başarı dolu hikayeleri var. Onlardan bahsederken cesaret, tutku, emek, asalet, özveri ve umut gibi kelimeleri kullanmaya özen gösteriyorum. Çünkü onların başarıları bugün milyonlarca gencimizin daha fazla hayal edebilmesine olanak sağlıyor." diye konuştu.

Ergezen, aldıkları her bir desteğin çok anlamlı olduğunu belirterek, "Başarımızda pay sahibi olan destekçilerimizin her geçen gün arttığına şahit oluyoruz. Bundan dolayı da büyük mutluluk içerisindeyiz. Türkiye Sigorta'yı 'Ben de varım' diyerek yanımızda oldukları için kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Türkiye Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Bilal Türkmen ise Ampute Milli Futbol Takımı'nın yaşattığı gururlarla çok farklı bir yere sahip olduğunu dile getirdi.

Türkiye Sigorta'nın 6 şirketin bir araya gelmesiyle oluşmuş, Türkiye'nin lider kuruluşu olduğunu ifade eden Türkmen, şunları kaydetti:

"Dünya üzerinde 6 şirketin birleşmesi örneği yoktu. Zor koşullara rağmen kısa sürede bunu başarabildik. Biz vizyonumuzda gücümüzü iyilik için kullanma ifadesini getiriyoruz. Bir olma ve birlik olma ifadelerini geçiyoruz. Ampute Milli Takımı'nın Türk halkına yaşattığı bu birlik olma duygusu bizim vizyon ve hayat felsefemizle de uyuşuyor. O yüzden bizim için çok farklı bir öneme sahip. Bu yolda sizlerin destekçisi olmak ve sizlerle birlikte yürüyebilmek bizim için çok kıymetli. Önümüzde bir Dünya Kupası var. İnşallah bu kupayı bizlere armağan edeceğinize inanıyoruz. Yenseniz de yenilseniz de biz sizlerle birlikte yürümek istiyoruz."

Kaynak: AA / Ekonomi

Sigorta Türkiye Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title