Haberler
Güncelleme:

Togg üç şekilde satışa sunulacak: NFT açık artırması, YeniLig yarışması ve çekiliş

Türkiye'nin ilk yerli aracı Togg'un Şubat ayında ön satışa sunulacağı açıklanmıştı. Togg, ön satışın nasıl gerçekleşeceğine yönelik bir açıklama yaptı. Togg'un resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "NFT açık artırması, YeniLig yarışması, çekiliş. 2023 yılında teslim edilecek Togg akıllı cihazlarına ön sipariş hakkı, 3 farklı yöntem ile kullanıcılarımızla buluşacak. Yakında, sırasıyla Togg Trumore'da!" ifadelerine yer verildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (14)

Naci Büyükkal:

Asgarî ücretle çalışan vatandaşlar da TOGG alabilecek mi? Yoksa sadece zengin insanlar mı TOGG alacak?

55
12
yanıtYanıtla
meko:

Elektrik faturasını ödeyemiyoruz,elektrikli araç nasıl alacağız

yanıt12
yanıt1
kaan mustafa karagöz:

sende toog varya karnın togg degil mi? :))) araba içeri sadece belli kesime verilirken çgunluk yurt dışı olur tahminim bize belki 2-3 sene sonra sedan versiyonu olabilir. bu segment en az 4 sene var halka inmesine

yanıt6
yanıt0
Murat Vatansever:

Halka ekonomik anlamda yansıma ne olur? ya da olur mu? olacaksa ne zaman olacak? Ülkede enflasyon tavan seyrinde ilerlerken malesef bu güzel gelişmeler önemini yitiriyor. kendi işim dışında Haftada 5 gün ek iş yapmak zorundayım. evim kira değil eşim çalışmıyor 6 aylık evladım var.

35
9
yanıtYanıtla
UĞUR ÖNÜT:

Sana olmaz çocuklarına olur, önemsiz görmek muhalefete özgü, tıpkı ''devrim'' otomobilini önemsemediğiniz gibi !

yanıt3
yanıt10
Murat Vatansever:

Ben diyorum maaşlar yetmiyor günde 15 16 saat çalışmak zorundayım. Ben diyorum Evladımı göremiyorum. Bu durumun ışığında Bu güzel gelişmeler önemini yitiriyorum diyorum. aldığım cevaba bak (: Hani Yapılanın farkında olduğumu fakat , malesef geçim derdi ile ilgilenmekten bu duruma gereken önemi gösteremiyorum diyorum. Hükümet lüks içinde yaşarken benim geçim sıkıntısı çekiyor olmam zoruma gidiyor. Bu haberlerde göz boyamak gibi algılıyorum. durum bu..

yanıt4
yanıt0
Fatih :

orta kesim ve üzeri alacak dostum hatta keşke daha lüks yapsalardı da sadece zenginler alsalardı. sonuçta ilk defa bir araç üretiliyor tabiki üst segment bir araç olması gerekir. alt segment bir araç üretilse prestij yerlerde olur. yapa yapa bunu yaptılar vs.

16
26
yanıtYanıtla
Naci Büyükkal:

Yani Fatih Bey demek istiyor ki , milyonlarca Asgarî ücretle çalışan vatandaşlar böyle arabalar kullanmamalı. Kullanmaya hakkı yok.Zengin insan ile asgarî ücretli insan aynı araba kullanırsa rezil olur, diyorsun.İnsanları ayrıştırmak sizce doğru mu?

yanıt10
yanıt1
UĞUR ÖNÜT:

Beyni başka türlü çalışanlara anlatamazsın dostum. Kafaları basmaz bunların !

yanıt10
yanıt1
özgür yorulmaz:

Asgari ücretli kardeşim sende hoş geldin, çıkar 1 milyonu al TOGG'u

29
9
yanıtYanıtla
Ibrahim Ozturk:

Ya arkadaş çöp arabalar 400 500 oldu hala ileri teknolojisi toggun fiyatına çıkmadan bir ton laf ettiniz işiniz gücünüz karalama işiniz gücünüz kötü siyaset hakkı neyse o olsun asgeri ücretli adam önce normal arabaya binsin şükretmeyi öğrenin az .

7
24
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Tesla bayisine gidin oradaki midellerin fi,atina bakin togg fiyati ayni olacaktir

13
2
yanıtYanıtla
ÖNDER ÇELİK:

BENİM TERCİHİM ALMAN VE JAPON ARAÇLAR İTALYAN ARAÇ ÇOK İYİ OLMUYOR.

11
3
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

vergilerin adaletsizce fakirlerden toplandığı milli gelirin adeletsizce zenginlere dağıtıldığı bir ülkede fakirlerin refah seviyesini yükseltmedikçe onlara ulaşması imkansız olan halkın yaşadığı ülkede yapılanlar ancak belli bir tabakaya hitap eder yapılanların hiç bir önemi olmaz

12
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title