Haberler
Güncelleme:

TOGG, ABD'de görücüye çıktı! İşte sedan modelinden ilk görüntüler

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG, ABD'nin Las Vegas şehrindeki Consumer Electronic Show Fuarı'nda sergilendi. TOGG CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş, İngilizce yaptığı sunumla TOGG'un sedan modelini tüm dünyaya tanıttı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (26)

Erdoğan uslu :

Şükür bunlarıda gördüm . Hala inanmayanlar hangi gözle bakıyorsunuz. Yoksa vatan hainimisiniz.

58
76
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Baksanıza Erdoğan bey. Bu dediğinizden rahatsızlanan kişiler var. Yorumunuzu beğenmeyenler mevcut. Bu zihniyet hiçbir zaman bitmeyecek, önemli olan eğite eğite olabildiğince en aza indirmek :) Yani özetle, heykele icraat diyenler bu ülkede hep varolacaklar :D

yanıt18
yanıt19
UğuR DURAN:

Benzinli olmadığı sürece rağbet olmaz. Nitekim bizim ülkemizde elektrikli otomobil kullanılmaz. Güneş enerjili olsa tamam ama elektrik çok zor. Eğer bu otomobili ihraç edebiliriz diye bir düşünce varsa hayal kurmayın derim.

25
52
yanıtYanıtla
Yıldıray Aktaş:

otomotiv sektörünün devleri dizel ve benzinli motor üretimlerini durdurma kararı almışken biz neden benzinli motor üretelim.

yanıt34
yanıt5
Sanane Adımdan :

yalnız bizim diye demiyorum harbi çok güzel olmuş he

62
14
yanıtYanıtla
ahmet örnek :

tog vallahi şekil ve duruşları gerçekten on numara fakat tamamen pilli olmaları bence eksi çünkü diyelimki 500 km pil kapasitesi var tatile gitme meselesi nasıl olacak ben sivaslıyım ben köyüme gidicem diyelim 1000 km tam nasıl olacak bu pilin dolum zamanı öyle 1 saat falan olsa gene neyse ama tam şarz baya sürüyormuş şehir içi için neysede uzun mesafelerde bu araçlara bunu tog için söylemiyorum pil km ömrü düşük olan arabalara bukadar para verilmez bence bu sorunlar aşılmalı en az 1000 km pil.

44
29
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Öncelikle şarz değil şarj demeliyiz. İkincisi bu aracın tam şarj olması, 1 saatten daha kısa sürede olacak. Üçüncüsü memleketinize gidene kadar, bir çok istasyon içerisinde şarj üniteleri olacak. Merak etmeyin yolda kalmayacaksınız. Dördüncüsü 10-20-30 yıl sonra tüm dünyada artık hiçbir şekilde yakıtlı araçlar üretilmeyecek. Bunun içinde yerli aracımız bu şekilde yapıldı. Piyasayı şimdiden yakalamak ve daha ileriki zamanlarda sınıfının en iyi aracı olabilmesi için. Artık lütfen araştırma yapın.

yanıt27
yanıt6
Yıldıray Aktaş:

elektrikli araçlarda gideceğiniz konumu yazarsanız. düzergah üzerindeki sarj israsyonlarındaki en uygun noktada sarj etmenizi ister. 30dk hızlı sarj ile %80 batarya yuklemesi sağlar. ayrıca sarj adaptörü ile elektriğinin olduğu her yerde sarj edebilirsiniz. yeni hedef 1000 km batarya kapasitesi umarım üzerinde bir limit yakalarız.

yanıt8
yanıt2
Bilir Kişi:

Nerede şu heykelci zihniyet? Bunun da heykelini yaptırırsınız artık BİZİM PARALARIMIZLA? Değil mi heykelciler? :)

28
41
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Şu yorumu beğenmeyenlere sesleniyorum: KUDURUN! :D

yanıt17
yanıt17
Fatih :

yorumlara baktım da beğenen kadar beğenmeyen var. neyini beğenmediniz anlamadım? bence çok güzel duruyor.

51
18
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

Allah hayirli ve bereketli etdin! Onca engel onca tehdit onca fitneye karsi yine basariya ve ilerlemeye devam! Rabbim sizi korusun! Islam Alemin tek ve son Kalesi Türkiye !!!!

25
23
yanıtYanıtla
Mustafa Kuyu:

Hangi babayiğit 600000(altıyüzbin)? veripte bu arabaya binebilecek?Kıbrıs'ta bile bu dan daha ucuza araba yapıldı!

23
13
yanıtYanıtla
pentakill lol:

güzel araba yaptık maşallah. logosu keşke ay yıldız olsaydı. daha anlamlı ve güzel olurmuş. umarım fiyatı kendi halkını üzmeyen bir araç olur. herkesin alabilecek makul fiyatlandırma yaparlar.

21
11
yanıtYanıtla
Kemal Y:

maşaallah... kısa zamanda satışa sunulur inşaallah

22
9
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Bilgilendirme: 2023 yılının ilk çeyreğinde milli ve yerli aracımız satışa sunulacak.

yanıt12
yanıt8
Eser utku Isik:

aman ha bagajı açmayın , fırçalıyolar ama amerikalılara o terbiyesizliği yapamazlar.

14
11
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Sende KUDUR :)

yanıt5
yanıt2
Son1907er :

Bagajı açtırmışlar mı?

11
7
yanıtYanıtla
Mahmut Kara:

Alım gücüne bakarım yerli araba binecek adam kaç kişi var , 700-800 bin TL den aşağı olmayacak hadi alın da binin

11
4
yanıtYanıtla
Daniel Murad:

TOGG sadece bir arabadan ibaret değildir! Kilometresi 1000 km menzile sahip olacak ve şarjı 15 dakika ile dolum yapacak. Ve tamamen dünyada olmayan akü teknolojisine sahiptir. Tamamen borojen maddesi ile üretilip, dünyayada küresel anlamında, sadece sende bulunan ve ham maddesi bordan alınan ve boşuna berat albayrak yurtdışına satışı durdurulamadı! Akü üretici halis mulis yerli ve milli bir şirket olan ASPİLSAN tarafından üretilmiştir. Bahsettim madde dünyaya çığır açacak ve Elon musk boşuna

5
6
yanıtYanıtla
UğuR DURAN:

yorumunuz bir harika Mr. Murad. gülmek iyi geldi akşam akşam. siz sağolun emi.

yanıt1
yanıt0
Doğuş:

Uçabiliyormu?

yanıt0
yanıt0
Daniel Murad:

Boşuna türkiyeye gelmedi Tesla için!

4
1
yanıtYanıtla
Bah Swe:

Bu aracın bataryasını aşılaan filan yapmicam neden bu kadar şaşırıyorsun bor mor. Abd firmasi olan ve suan çinde faliyet gosteren farisis firmasi uretecek bu kadar atip tutacagina allahın dediği gibi OKU.

1
2
yanıtYanıtla
Hsn:

Pahalı olacak Vatandaş alamayack cümlesi kadar saçma bir cümle yok,o zaman Ferrari falan dükkanı kapatsın İtalyan vatandaşlarda onu alamıyor,dünyada vatandaşlarının alamadığı çok sayıda pahalı markalar var ama kendine ait markalar üretmek gerçekten önemli

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title