Haberler

Taşıt tanıma çözümü MultiPetrol firmalara tasarruf ve kolaylık sunuyor

Güncelleme:

Multinet Up, şirket araçlarının akaryakıt giderlerinin etkin bir şekilde yönetilmesini sağlayan taşıt tanıma çözümü MultiPetrol ile firmalara tasarruf, şirket çalışanlarına ise kolaylık sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, yeni nesil finansal teknoloji grubu Multinet Up, şirketlerin çalışanlarına bağlı giderlerinin yönetimine yönelik akıllı çözümler geliştiriyor. Multinet Up, bu çözümlerle, şirketlere operasyonel kolaylık, vergi avantajı ve kontrol yetkinliği ile maliyet avantajı gibi faydalar sunuyor.

Çalışanların yemek giderlerinden seyahat ve konaklama giderlerine, firmaların kurumsal hediye ve sosyal yardım uygulamalarına kadar birçok alanda çeşitli çözümler sunan markanın taşıt tanıma çözümü MultiPetrol ise şirket araçlarının akaryakıt giderlerinin etkin bir şekilde yönetilmesini sağlıyor.

MultiPetrol'ün araç bazında limitleme ve harcama takibi özellikleri ile firma yetkilileri, araçlara gün, hafta, ay ve lokasyon bazında limitler koyabiliyor ve harcamaları sistem üzerinden dilediği zaman takip edebiliyor. Ayrıca, araç bazlı detaylı kullanım raporları ile etkin bir gider kontrolü sağlanabiliyor. Firmalar ödemelerini kredi kartı, doğrudan borçlandırma sistemi veya nakit tercih edebiliyor. MultiPetrol ile akaryakıt alım miktarlarına özel çeşitli indirimlerden yararlanılabiliyor.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Multinet Up Üye İş Yeri ve Dijital Satış Genel Müdür Yardımcısı Zafer Seçmez, şunları kaydetti:

" Shell, Türkiye'nin dört bir yanındaki binden fazla istasyonuyla bugün, EPDK endeksine göre akaryakıt şirketleri arasında en ulaşılabilir istasyon ağına sahip şirket. Multinet Up olarak hem bu ulaşılabilirliği hem de Shell'in üstün ürün ve hizmet kalitesini yeni nesil bir taşıt tanıma çözümü olan MultiPetrol ile ekosistemimizdeki paydaşlarımıza sunuyoruz. İster bir ister bin aracı olsun, her ölçekten şirket akaryakıt giderlerinin yönetimini MultiPetrol ile yapabiliyor. Kullanıcılar MultiPetrol taşıt tanıma sistemi cihazlarıyla araçtan inmeden yakıt alımı yapıyor ve ödemeler taşıt tanıma sisteminden otomatik olarak gerçekleşiyor. Yani ödeme sonrasında fiş veya fatura biriktirmeye gerek kalmıyor. Araçtan inmeden temassız ödeme yöntemi pandemi döneminde hijyen önlemeleri kapsamında da sürücülere büyük kolaylık sağladı."

Taşıt tanımada her firmanın ihtiyacına en uygun cihazla işlem yapıldığını ifade eden Seçmez, şöyle devam etti:

"Örneğin, akıllı halka 5 araç ve üzeri olan firmalara TURPAK'ın yerinde montaj hizmeti sağladığı, depoya monte edilen bir TTS cihaz tipidir. Müşterilerimizin yüzde 51'i akıllı halka sistemini tercih ediyor. Taşınabilir TSS cihaz tipi olan akıllı anahtarlıkta ise montaj gerekmez, sadece plaka tanımı ile araç eşleşmesi sağlanır. Prim, kurumsal hediyeler veya esnek yan haklar gibi kullanımlara yönelik geliştirilen ön ödemeli bir yakıt kartı olan Shell Pratik Kart veya Partner Kart gibi alternatifler de mevcut."

Kaynak: AA / Ekonomi

Tragger Shell Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title