Haberler
Güncelleme:

Son Dakika: Rekabet Kurulu, ikinci el araç alım-satımı yapan 4 büyük şirket hakkında soruşturma başlattı

Son Dakika: Rekabet Kurulu, ikinci el araç alım satımında faaliyet gösteren Arabam.com, Vava Cars Turkey, Araba Sepeti ve Letgo Mobil İnternet hakkında soruşturma açtı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (27)

oguz:

bir şey cıkacagını sanmam kesilen cezalar fiyata yansıtılır yine biz vatandaştan cıkartılır gecmişe baktıgımda hep oyle oldugunu gördüm marketler gibi

187
13
yanıtYanıtla
Reis şeker:

Sen öyle san düzelecek sabredin

yanıt0
yanıt0
Yavuz Tastan:

Araç bayilerine soruşturma başlatın

138
2
yanıtYanıtla
HONOUR:

motosiklet bayilerine de soruşturma açın. aksesuar ekliyoruz adı altında fahiş fiyatlarla araç satılıyor. galericiler motosikletleri toplamış fahiş fiyatlara satıyorlar.

136
3
yanıtYanıtla
ismail bey :

Araç satışında ister sıfır ister ikinci el alınan araç 1 yıl satılmaz şerhi konması lazım.

111
28
yanıtYanıtla
Olkhazar Borz:

filo satışlarda bayiiler yapıyor o şekilde..

yanıt3
yanıt0
osmanlı:

Acil ihtiyaçtan satış durumunda satıcı dan aynı yüzde 20 oranı ile gelir vergisi tahsil edilir denilebilir. 1 yıl içinde alım satım yapmayanlar bu vergilerden muaf tutulur denilebilir.. Stokçuluğu başka türlü önleyemezsiniz.

yanıt7
yanıt2
mesut:

Acil değilse alma. Satamadiklarinda mecburen fiyatları düşürecekler. Bir araba beğendim geçen sene 135 bin di. Bu sene 350 ye satıyor. Dün baktım 325 e indirmiş.. 130 dan fazla etmez ama adam istiyor işte. Almazsanız fiyatlar düşer..

71
10
yanıtYanıtla
mehmet can:

piyasayı bu firmalar yükseltiyor

60
16
yanıtYanıtla
Murat Vatansever:

Hedef göstermekten baska bir amacı yoktur bu uygulamanin. O siteler rakam belirlemiyor ki oraya aracini satışa koyan sen ve ben belirliyoruz. Fiyatlarında ekonominin mahvolmasindan kaynaklı sifir araçların yuksek oluşuna gore veriyoruz! Suc ekonomiyi iyi yonetemenlerdedir!

60
11
yanıtYanıtla
Yusuf TEKİN:

Rekabet Kurulu, araç istifleyen bayilere ne yapmayı düşünüyor acaba

54
1
yanıtYanıtla
Saatin Anlami:

Oto galerilerin sıfır araç satması yasaklansın! Bayilerde araç yok ama oto galerilerde sıfır araç satılıyor hem de çok yüksek rakamlara.

38
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Büyük bir para ceza yazılmalı, devlet şirket görevlilerini açığa alıp kayyum atamalı, durum kontrol altına alınmalı

20
2
yanıtYanıtla
D:

Normal değerlerinin 10 katı satılığa çıkaran bu arabaları almayın fırsatçıları sevindirmeyin. Utanma yüzleri olsa çöp teneke olmuş 20 yıllık arabaları yüzbinin üzerinde satmazlardı.

19
2
yanıtYanıtla
sadece kadir:

BUNDAN 3 YIL KADAR ÖNCESİNE FİRMALARIN BU KADAR REKLAMI SPONSORLUĞU YOKTU. PANDEMİDE ÜLKEDE NE KADAR ARAÇ VARSA TOPLAYIP STOKLADI VE KENDİLERİ FİYAT BELİRLEDİ. FAHİŞ FİYAT PAZARI OLUŞTURARAK RAKAMLARI ÜSTÜ ÇIKARDILAR.

18
0
yanıtYanıtla
ismail bey :

vatandaş bunlardan fiyat alıp, fakat verdikleri teklifi sonra düşürüyorlar ama vatandaş ilk çıkan sonuca göre arabasını satışa koyuyor.

12
2
yanıtYanıtla
osmanlı:

Bence güzel fikir. Neden olmasın. Ek olarak da üzerine 2 kayıtlı aracı olan birinin satışını yapan 1 araç alabilir 3.aracı almak için sıfır yada 2. el arac için 1 yıl bekler denilebilir...

4
2
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

Geçmiş zamanda patates ve soğana da " görevini kötüye kullanmaktan " soruşturma açmıştınız , ne oldu ( ? )

4
1
yanıtYanıtla
Reis şeker:

Letgo neyse ama vava cars çok pahalı satıyor arabam comu pek takip etmedim diğerini bilmiyorum

3
1
yanıtYanıtla
HUYSUZ ŞİRİN:

HİÇ BİRŞEY ÇIKMAZ

3
1
yanıtYanıtla
ALP ALP:

Serbest piyasa artık vicdansızların yalanından ve bahanesinden başka birşey değildir. Taban ve tavan fiyat konulsun araçlar bu aralıkta değer ataması yapılsın.... Sahibinden vavacars arabamcom letgo vb ağır cezalar yazmalıdır...

3
0
yanıtYanıtla
Reis şeker:

Cimere sahibinden şikayet ettim ama adamlar kendileri satış yapmıyor diye onlar listede yok haliyle

yanıt0
yanıt0
ismail bey :

2 Yıldır piyasayı şişirdiler zaten. Milletin arabasına fiyat biçiyorlar, vatandaşta o fiyatları gösterip, başka siteden satmaya çalışıyor. oysaki o parayı vermiyorlar.

1
0
yanıtYanıtla
no government:

rekabet kurulu gitsin önce vergi dairelerinde zengin ile fakir arasındaki rekabetin korunması için vergi incelemesi başlatsın bırakın bu boş işleri zenginin mevduatından vergi alma sonra asgari ücretten vergi kes e buda haksız rekabet o zaman.

0
1
yanıtYanıtla
Turgay Evran:

Serbest piyasa kendileri doların ve altının yükselişini durdursunlar bence

0
1
yanıtYanıtla
Reis şeker:

Faiz yemeyi bırakırsak düşer zaten

yanıt0
yanıt0
Yunus N N:

Sadece araba değil motosiklet bayilerinde aynı durum geçerli. Bayii yok çekiyor. Malum sitede fahiş fiyatlara ilan koyuluyor

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title