Haberler
Güncelleme:

Son dakika: Hükümet kira artışlarıyla ilgili harekete geçiyor! 3 bakanlık bugün saat 19.00'da bir toplantı yapacak

Son dakika: Kira artışlarıyla ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum başkanlığında bugün saat 19.00'da bir toplantı yapılacak. Toplantıya Hazine ve Maliye Bakanlığı ve Adalet Bakanlığından üst düzeyde temsilcilere katılacak. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (20)

Dr.Kimbel:

Ev benim değilmi kendi paramla yaptım istediği. Kirayı alırım ister aylık 100 TL ister 10.000 TL istersem bedava kiraya vetirim

24
63
yanıtYanıtla
Vatan Daş:

Konu kira artışları kaç paraya kiraya verdiğin değil. Önce haberin konusunu öğren de öyle yorum yap atarlanacağına.

yanıt6
yanıt1
veli Çakır:

Ondan sonra millet aç dersin

yanıt6
yanıt2
mehmet can:

herkes senin gibi yapsın aç gözlü ev sahibi seni. bak vatandaş madur. yatırım için farklı şeyler yap ev alma o zaman

yanıt3
yanıt3
Ali A.:

Adam 1 milyon verip ev alıyor 2 bin lira kiraya mı verecek mağdur olan ev sahipleri.

32
41
yanıtYanıtla
veli Çakır:

Zor la mı saldırıyorlar

yanıt10
yanıt1
gökhan serdar:

1 milyon arabaya verip yakıtıda dert etmeyelim o zaman,herşey normal geliyorsa

yanıt8
yanıt0
veli Çakır:

Zorlamı aldırıyorlar.Ev sahibi mağdur oluyor demek kiracı da keyif sürüyor

yanıt9
yanıt0
Levent DEĞİRMENCİ :

yapılması gereken yuksek gıda fıyatlarına care bulunması kalkmısısnız kıra artısı ne yapcaksınız ınsaat malıyetlerı karsında

37
31
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

Herkes bu dünya da kiracı kimse ev sahibi değil. 3 kuruş fazla kazanmak değerinden fazla kira alan mülk sahipleri, mazlumların hakkını zalimlerden alacak olan bir tek Allah'tır.

52
6
yanıtYanıtla
Davut DOĞRU:

La yürüyün gidin Allah aşkına. Kabine toplandı, kabine toplandi... Sürekli aynı haber. Ne yapıyorlar ki bunlar. Neye çözüm bulmuşlar. O koltuklar bos kalsa da aynı durumda olurduk zaten.

48
3
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

Haaah , bütün yeşilleri hallettik,fıstıki yeşil kaldı , onu da boyadık mı işler keka . Hişşştt, yağ, şeker, domates, patatesi halletmedin ama ! Kandırıkçılar siziiii !

24
4
yanıtYanıtla
veli Çakır:

Enflasyon zaten yüksek,ev sahipleri de kiracıdan giderlerini fazlasıyla tamamlamaya çalışıyor,kiracı ne yapsın?Lafa gelince din kardeşiyiz.

12
3
yanıtYanıtla
mehmet can:

adam diyor ki milyonluk daire. kardeşim o daire milyon değil normal zamanda 300 den fazla etmez çürük binada daire almışsın almasaydın. piyasa buymuş. bizene. ev alma o zaman ev almak yatırım değildir. mülkü sende evin kiralayınca ev elinden mi gidiyor? ya boş konuşmayın

7
6
yanıtYanıtla
muhasebe muhasebe:

eyvah! keşke çalışma yapmasaydınız.şimdi kiralarda 10 katı daha yükselir.bu şey gibi oldu artık.sınır dışına operasyon yapıyoruz ama bundan tüm dünyanın haberi oluyor.hatta saat kaçta hangi yerden gireceğimiz bile belli.bir yasa çıkaracaksanız çalışmanızı gizli yapın yahu.

12
0
yanıtYanıtla
Selin kibar:

Devlet devletliğini yapıp vatandaşını korumalıdır. Devlet banane diyerek vatandaşını çaresiz ve yalnız bırakamaz devlet olmanın ilk kuralıdır.

11
0
yanıtYanıtla
ercan gurbhetchi:

ilçeye, konumuna, oda sayısnıda m2 ye göre devlet tavan kira fiyatı belirlemeli. Bu kriterlere göre kira bu tuttarı geçemeyecek. Hollanda yaptı.Almanya da kısmen yaptı, genişletecek. Acil Tr'de de yapılmalı

11
0
yanıtYanıtla
mehmet can:

bu haberi gördük. devamını getirmesseniz iki elim yakanızda olacak Mahkeme-i Kübrada

7
0
yanıtYanıtla
bekir yapici:

DÜNDE COK ÖNEMLI TOPLANTI VARDI ÖNLERINDE MILLET YARARINA ÖNEMLI 4 KONU VARDI NE OLDU HALKIN YARARINA ÜLKEYE REFAH HUZUR GETIRECEK NE CIKTI DEVAMLI TOPLANIYORLAR ORTADA GÖZLE GÖRÜLEN BIR SEY OLMADIGINA GÖRE TAHMINIM BU TOPLANTILARDA HALKTAN VE ÜLKENI DURUMUNDAN COK IKDIDARIN DEVAMI VE SECIMIN KONUSULDUGU.

5
1
yanıtYanıtla
esma parlak:

Sonunda birşey yapmaya karar verdiler. Kiralar çok aşırı yüksek ev bulamıyoruz.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title