Haberler

Son dakika ekonomi: Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Metin Karçin, Medical Park Gaziantep Hastanesi'nde

Güncelleme:

Son dakika haberi... Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Metin Karçin, Medical Park Gaziantep Hastanesi'nin güçlü hekim kadrosunda hasta kabulüne başladı.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Metin Karçin, Medical Park Gaziantep Hastanesi'nin güçlü hekim kadrosunda hasta kabulüne başladı.

Medical Park Gaziantep Hastanesi açıklamasına göre, hastane bölgeye kazandırdığı erişkin ve çocuk yan dal branşlarıyla bölgede öncü olmaya devam ediyor.

Uzman Dr. Metin Karçin, 2002 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Uzmanlığını, 2008 yılında Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamladı. Karçin, Gaziantep Çocuk Hastanesi ve Gaziantep'teki bazı özel hastanelerde görev yaptı.

Karçin birçok kongre ve sempozyuma katılırken, birçok kurs ve sertifikanın da sahibi. Bunlardan bazıları, Yenidoğan Yoğun Bakım Kursu, Çocuklarda Sık Görülen Enfeksiyonlarda Akılcı Antibiyotik Kullanımı Kursu, NRP kursu, Ege Üniversitesi 10. Simule Uygulamalı Yenidoğan İnvaziv Girişimleri Kursu, 7. Ulusal Çocuk Enfeksiyon Kongresi, 26.Neonatalli Kongresi, 6. Ulusal Çocuk Solunum Yolu Hastalıklar Kongresi, 14. Ulusal Allerjik ve Klinik Mikrobiyolojik Kongresi, 8. Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Sempozyumu, Allerji Hastalıkları ve Astım Sempozyumu, 5. Zekeriya Tahir Burak Yenidoğan Günleri.

Uzm. Dr. Karçin, Türk Pediatri Derneği ve Milli Pediatri Derneği üyesi. Karçin'in ilgi alanları ise, yenidoğan hastalıkları, kolik bebek yönetimi, bebek beslenmesi, çocuk gelişimi, aşılama, tekrarlayan solunum yolu enfeksiyonları, iştahsız çocuklar, sık görülen enfeksiyonlar ve akılcı antibiyotik kullanımı.

Kaynak: AA / Ekonomi

Medical Park Gaziantep Çocuk Ekonomi Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title