Haberler

Son Dakika: Çekiliş tamamlandı! Yerli otomobil Togg'un ilk sahipleri belli oldu

Güncelleme:

Son dakika: Togg T10X'te sipariş hakkı kazanan asıl ve yedek talihliler için çekiliş gerçekleştirildi. Ön sipariş sürecine katılan 177 bin 467 kişi arasından talihliler belli oldu. Çekilişin sonuçları Togg'un resmi web sitesinden duyuruldu. Togg almaya hak kazanan 20 bin talihliye 2023 yılında teslimat yapılacak.

Yerli ve milli elektrikli otomobil Togg'un 'T10X' modelinin ilk sahipleri yapılan çekilişle belli oldu. T10X almaya hak kazanan kişilerin listesi Togg'un resmi internet sitesi ile Trumore uygulaması üzerinden duyuruldu.

20 BİN KİŞİ TOGG SAHİBİ OLDU

T10X modeli için ön sipariş veren 177 bin 467 kişi arasından 20 bin kişi yerli otomobil sahibi oldu. Ayrıca, 2023 yılı için planlanan teslimatlarda iptallerin yaşanması halinde yedek listedeki bulunan 20 bin kullanıcı arasından yeni isimler seçilecek.

Son Dakika: Çekiliş başladı! Yerli otomobil Togg'un ilk sahipleri belli oldu

LİSTE DIŞINDAKİLERE PARA İADESİ YAPILACAK

2023 yılı teslimatları için yedek listeden asıl listeye geçemeyenler 2024 yılı ocak ayı itibarıyla belirlenecek yeni paket ve konfigürasyon seçenekleriyle T10X sipariş edebilecek. Bu siparişi verenler, 2024 yılı haziran ayına kadar herhangi bir çekilişe girmeden akıllı cihazlarını teslim alabilecek. Öte yandan asıl ve yedek liste dışında kalan kullanıcıların yaptıkları 60 bin TL'lik ödemeler Trumore cüzdanları üzerinden iade edilecek.

Son Dakika: Çekiliş başladı! Yerli otomobil Togg'un ilk sahipleri belli oldu

T10X STANDART MENZİL: 953 BİN LİRA

314 kilometre menzilli T10X'de, 160 kW/ 218 beygir güç ve 350 Nm tork üreten T10X RWD (arkadan itiş) motor bulunuyor. Aynı araçta, 52,4 kWh kapasiteye sahip batarya seçeneği 16,7 kWh/100 km enerji tüketimi değeri sunuyor. Standart menzilli T10X'in iki donanım seviyesi bulunuyor. Giriş versiyonu 953 bin lira iken, bir üst donanımlı araç 1 milyon 55 bin liradan satışa sunulacak.

T10X UZUN MENZİL 1 MİLYON 215 BİN LİRA

523 kilometrelik menzillere sahip T10X'de, 160 kW/ 218 beygir güç ve 350 Nm tork üreten T10X RWD (arkadan itiş) motor bulunuyor. Uzun menzilli bu araçta, 88,5 kWh kapasiteye sahip batarya seçeneğinin tüketim değeri ise 16,9 kWh/100 km (WLTP).

Haberler.com / Emre İliksiz - Ekonomi

yerli oto TOGG Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (8)

Hakan Arslanoglu:

Yağ, Tüp kuyruklarından, yerli otomobil kuyruğuna gelindi. Hayaldi gerçek oldu.

30
7
yanıtYanıtla
Dua Sare:

Normal halktan kimse alamaz bu arabayı. Ekonomi süper

14
14
yanıtYanıtla
I D:

İnsallah yine adamina göre değildir kura adaletli bir şekilde olmuştur

15
4
yanıtYanıtla
Türk 182:

Hayirli olsun,umarim bu araçlar ulkemizde araba pyasasını keşmekeşe çeviren firsatçi kan emici vampirlerin sonunu getirirde stok yaptikları arabalarıda elinde patlatır...

4
2
yanıtYanıtla
Ic Minnak:

Asıl ve yedek listedekiler, umarım fiyat sabitlenmesi ve teslim tarihi konusunda bir sözleşme yaptınız. Bu bir özel şirket. Devlet sorumludur falan diye ağıtlar yakmayın sonra.

4
1
yanıtYanıtla
Yahya Öksüz:

valamı cekılıslemı verıyorsunuz ben 10 bınlırayı tamamlarım cekılısle banada cıkarmı

3
2
yanıtYanıtla
Poyraz:

Hayırlı olsun tekerinize taş dokunmasın

2
2
yanıtYanıtla
ismail Ayyildiz:

60 bin tl çekilis paralari cikmayanlara geri iade edicekmi acaba

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title