Haberler
Güncelleme:

Son Dakika: Bakan Soylu tek tek sıraladı! İşte Düzce'deki depremzedelere yapılacak yardımlar

Son dakika: Geçtiğimiz gün Düzce'de meydana gelen 5.9'luk deprem ile ilgili açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, depremzedelere yapılacak yardımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, ağır hasarlı binalardaki vatandaşlara 90 bin liraya kadar eşya yardımı, 30 bin liraya kadar kira yardımı, kiracılara 15 bin liraya kadar taşınma yardımı, ağır hasarlı konutlardan konteynerlere geçenlere ise 15 bin liraya kadar yardım yapılacağını söyledi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (4)

Davut YALANCI:

Aynı şeyi Antalya yangınında da söylemişti. Hatta birisi de "keşke benim evim de yansaydı" diyerek insan aklıyla dalga geçmişti. Evi yanan bizler de bir umut bekledik işte... Sonuç mu? Aradan iki yıl geçecek neredeyse... Siz bulun sonucu???

4
1
yanıtYanıtla
Ensar Hamza:

Sizce asıl sorun para desteği mi?

3
1
yanıtYanıtla
Miharbi mediç :

Depremden sonra yardım.6 katlı binadasın burada 6 Daire var belediye 5 kat veriyor,1 daire sahibi ne yapacak.Ver 8 kat 2 katı belediye alsın bina yenilensin.

3
0
yanıtYanıtla
ahmet altunsoy:

Binaya az hasarlı denildi teknik olarak ASIL HASARI ÇOCUKLARIM ALDI eve girmek istemiyorlar...

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title