Haberler
Güncelleme:

'Skuter' yasalaşıyor, hız sınırı ve kurallar geliyor

TBMM'ye 'skuter' ismiyle sunulan kanun teklifiyle elektrikli scooter yasal olarak hayata girecek. Skuterler saatte 25 kilometre süratten fazla hız yapamayacak, kullanım yaşı 15 olacak, bisiklet ve skuter yolları araç ve yaya trafiğine kapatılıp geçiş üstünlüğü verilecek. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (5)

adığe:

bisiklet. moto derken şimdi bu çıktı artık kaldırımlar sokaklar yayalara yasak şidetli ölüm tehlikesi var. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0
1
yanıtYanıtla
Tayyar Durden:

Her taşıta, herkesin zevkine ve tercihine saygılıyım, motosiklete, scooter''a saygı duymayan insana saygısızım kendim de motorcu olduğum için belki de. Ama lütfen daracık kaldırımda insanların arkasından yanaşıp bir de yayanın kaldırımdan inmesini beklemeyin, nereden çıkacağınız belli olmuyor. Martı mıdır nedir, kaldırımlarda yürüyemez hale geldik.

1
0
yanıtYanıtla
CORÇ:

KALDIRIMDAN SÜRÜLEN BİSİKLETLER MOTORLAR ELEKTİRİKLİ BİSİKLERLER BİTTİ. BİDE BUNLAR ÇIKTI SÜPER YA ÇOK İYİ

0
0
yanıtYanıtla
kara:

Ankara valiliği kaldırımları bu Skuter kullananlar için tahsil edin vatandaş kaldırımlarda bunların yüzünden zor yürüyor hiç bir emniyetin güçlerinin önlemi yok

0
0
yanıtYanıtla
ülkü:

ben seviyorum valla

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title