Haberler

Sakarya haberi! Sakarya'da Kovid-19 salgınına rağmen 2,5 yılda 53 bin kişi istihdam edildi

Güncelleme:

Sakarya haberler: Sakarya'da son 2,5 yılda Kovid-19 salgınına rağmen çalışan sayısında 53 bin kişilik artış meydana geldi.

Sakarya'da son 2,5 yılda Kovid-19 salgınına rağmen çalışan sayısında 53 bin kişilik artış meydana geldi.

Valilikten yapılan açıklamada, Vali Çetin Oktay Kaldırım, kentte yatırıma, üretime ve istihdama katkı sunan firmalara teşekkür ziyaretinde bulundu.

Söğütlü 3. Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyette bulunan Şenpiliç AŞ'ye ziyarette bulunan Kaldırım'ı Şenpiliç AŞ Genel Müdürü ve CEO'su Aydın Başyurt karşıladı.

Kaldırım, ayrıca vardiya artışı nedeniyle ilave 200 kişilik istihdam sağlayan entegre tavuk eti üreticisi olan Şenpiliç Gıda Sanayi AŞ'ye teşekkür belgesi takdim edip çalışanlara da teşekkür etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vali Kaldırım, kentin yatırım ve istihdam açısından önemli çekim merkezi olma özelliğini sürdürdüğünü belirterek, "İlimizin Kovid-19 öncesi Ocak 2020 ayında 210 bin 493 olan sigortalı çalışan sayısı, Haziran 2022 ayı itibarıyla 263 bin 358 kişi olmuştur. Diğer bir ifadeyle geçen 2,5 yıllık süreçte Kovid-19'a rağmen ilimizin çalışan sayısı yaklaşık 53 bin kişilik artış kaydetmiştir." değerlendirmesinde bulundu.

Ziyarette Vali Kaldırım'a Söğütlü Kaymakamı Cevat Gün, Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Söğütlü OSB Bölge Müdürü İsmet Altunışık ile İŞKUR İl Müdürü Tekin Kaya da eşlik etti.

Kaynak: AA / Ekonomi

Organize Sanayi Bölgesi Şenpiliç Sakarya Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title