Haberler
Güncelleme:

Asistan doktorların aylık nöbet sayısı 8'i geçemeyecek! Uymayan kliniklere yaptırım uygulanacak

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, asistan doktorların durumları ve atılan adımlara ilişkin konuştu. Koca, "Asistan arkadaşlarımızın nöbet sayıları yeni yönetmelikte sekizi aşmayacak. Aşma durumunda, ilgili klinikle ilgili yaptırımlar yönetmelikte geliyor. İnternlere verilecek olan asgari ücret düzenlemesi ise kanunla mümkün. Meclis açıldığında, meclisin iradesi en erken dönemde devreye girecek" açıklamasında bulundu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (7)

ismail bey :

Sağlık bakanı, doktorların haklarını koruyor. Hastaların insani yaklaşım ve tedavi hakkını kim koruyacak ve savunacak...

25
19
yanıtYanıtla
Zamanla Akıllanan Adam:

ya hasta hakları ne olacak. yanlış teşhis için kararan hayatlar. halka üsten bakan doktorlara da ceza var mı. göreve 09:30 başlayıp 3de bırakıp giden doktorlar. erken çıkmak için hastayı baştan savma muayene edenler.

11
14
yanıtYanıtla
ONUR:

Bu sağlıkçıların sorunu değil,6 yıl tıp fakültesi bitirip uzmanlık sınavını kazanmış asistan hekimlerin sorunuydu!!!

14
8
yanıtYanıtla
Doğrucu Mahmut:

Ne saçmaladığının farkındasın değil mi?

yanıt2
yanıt4
Burak Bayhan:

SAĞLIK BAKANIMIZIN VARYA HARBİ ELİ ÖPÜLÜR BU ADAM ÇOK İYİ ÇALIŞTI BE. BÜTÜN PANDEMİDE ADAM HARBİ HAKKINI VERDİ GÖREVİNİN.!

6
7
yanıtYanıtla
emre akan:

sağlıkçılar insanda diğer çalışanlar insan değilmi?

4
5
yanıtYanıtla
ONUR:

Eskiden branşına göre 10-15 nöbet tutan asistan hekimlere mevzuatta max nöbet sayısı 8 olduğu için,kalan nöbetlerinin ücreti ödenmiyor.Bilinmeyen hatta duyulsa bile inanılmayacak gerçekler bunlar.Bakalım bakan beyin sözleri uygulamada da olacak mı.

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title