Haberler

Rixos'un Kariyer Günleri'nde 1000 İş Başvurusu

ANTALYA'da bu yıl ikincisini düzenlenen Rixos Kariyer Günleri'nde yaklaşık 1000 kişi iş başvurusunda bulundu.

ANTALYA'da bu yıl ikincisini düzenlenen Rixos Kariyer Günleri'nde yaklaşık 1000 kişi iş başvurusunda bulundu. Rixos Sungate Genel Müdürü Derya Billur, bu çalışmayı bünyelerindeki tüm otellere kaynak oluşturmak için yaptıklarını ifade etti.

Üç kıta 7 ülkedeki 25 oteliyle yılda 1 milyon misafir ağırlayan Rixos Hotels, kapılarını yeni takım arkadaşlarına açtı. Kent merkezindeki Rixos Downtown Otel'de bu yıl ikincisi düzenlenen Rixos Kariyer Günleri'nde, iş arayanlar Rixos Hotels yetkilileri ile birebir görüşüp mülakat yapma fırsatı buldu. Akdeniz Üniversitesi, Antalya Bilim Üniversitesi ve İŞKUR'un da destek verdiği iki günlük etkinliğe 1000 kişi iş başvurusunda bulundu.

Rixos Sungate Genel Müdürü Derya Billur, başvuruların yoğun olmasından memnun olduklarını söyledi. Bu yıl ikincisini düzenledikleri Rixos Kariyer Günleri'ni geleneksel hale getireceklerini ifade eden Billur, bu çalışmayı bünyelerindeki tüm otellere kaynak oluşturmak için yaptıklarını ifade etti. Başvuranların hem yurtiçi hem yurtdışında istihdam edilmek üzere değerlendirileceğini kaydeden Billur, "Başvuran arkadaşlarımız arasından 500'ünü hemen sezon başlangıcı itibariyle istihdam edeceğiz. Diğerleri ise peyderpey ihtiyaç olması halinde ilk önceliğimizi onlara vereceğiz. Takım arkadaşlarımızla yüz yüze görüşerek onlara bir fırsat vermiş oluyoruz. Başvuranların hiç birinin başvurusu boşa gitmiyor. Havuzumuzda değerlendirilecek. Üniversitelerden de gelip başvuran öğrenciler oldu" dedi.

İş başvurusunda bulunan Merve Türen Uzun, misafir ilişkileri alanında eğitim aldığını ve iş başvurusunda bulunmak için özellikle erken geldiğini söyledi. Başvuruda bulunan Engin Aysal ise ilanı görünce gelip başvuruda bulunmak istediğini ve kariyer planladığını söyledi.

- Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Antalya Rixos Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title