Haberler

Quick Sigorta, Motobike İstanbul 2022'e Hazır

Güncelleme:

Messe Frankfurt İstanbul tarafından organize edilen motosiklet ve bisiklet sektörünün bölgedeki en kapsamlı etkinliği olan Motobike Istanbul küçük bir aranın ardından geri dönüyor.

Messe Frankfurt İstanbul tarafından organize edilen motosiklet ve bisiklet sektörünün bölgedeki en kapsamlı etkinliği olan Motobike Istanbul küçük bir aranın ardından geri dönüyor.

Fuarın sponsorlarından Quick Sigorta, Motobike 2022'ye eğlenceli bir stantla fuardaki yerini aldı. Stant ziyaretçileri metaverse benzeri bir platformu deneyimlerken, Quick Sigorta sanal treni ile keyifli bir yolculuğa adım atacaklar. Ayrıca stant ziyaretçilerine, Quick Sigorta'nın avantajlı Motosiklet Sigortası ile ilgili bilgiler verilecek ve ziyaretçilerin merak ettikleri sorular yanıtlanacak.

"Motobike İstanbul 2022'de yer almamak olmazdı"

Maher Yatırım Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, konuyla ilgili böylesi büyük bir organizasyonun sponsoru olmaktan keyif duyduklarını belirterek şunları ekledi: "Quick Sigorta olarak motosiklet sürücülerinin ve motosiklet sporlarının en yakın dostu olmayı şiar edindik baştan beri. Bu nedenle de sürekli geliştirdiğimiz ürünlerle hem motosikleti hem de sürücüsünü koruyacak adımlar atıyoruz. Desteğimiz ürünlerle sınırlı değil tabii, ülkemizin önemli motosiklet sporcularına da sponsorluk sağlıyoruz. Motosikletle bu denli içli dışlı iken Motobike İstanbul 2022'de yer almamak olmazdı. Bu organizasyonun sigorta sponsoru olmak bizim için onur verici. Ayrıca fuaye alanında ürünlerimizi tanıttığımız bir standımız yer alacak. Her türlü soru ve önerileriniz için orada olacağız."

Quick Routes projesinin çok sayıda ilde motosiklet tutkunları ile buluştuğunu aktaran Quick Sigorta Genel Müdürü Eyüp Özsoy, "Türkiye'nin zorlu parkurlarını dolaşan ve bunu bir seyahat serüveni haline getiren iki gezgin ve motor aşığı "2Teker 2Yürek" ile başlayan Quick Routes projesi; pek çok şehirde Quick acenteleriyle ve motosiklet tutkunlarıyla buluştu. Bu seyahatlerde biriktirilen anılar, fotoğraf ve videolar ise Quick Routes'un sosyal medya hesaplarında, Q Blog'ta ve Quick Routes dergisinde yayınlanıyor. Böylelikle sadece motosiklet kullanıcılarının değil aynı zamanda gezmeyi ve keşfetmeyi seven herkesin ilgisini çekmeyi de başaran şirketimiz, kurulduğu günden beri motosikletçiler ve motosikletleri ilgi alanında tutuyor ve Motobike İstanbul Fuarı vasıtasıyla motosiklet camiasıyla her yıl bir araya gelmeye özen gösteriyor. 1 yıl aradan sonra motor seveler ile buluşmanın heyecanı içerisindeyiz" dedi.

Açılışta Avrasya Tüneli müjdesi

Fuarın açılışı bugün sabah saatlerinde Messe Frankfurt İstanbul'un Yönetici Ortağı Tayfun Yardım'ın konuşmasıyla gerçekleşti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve Sakarya Milletvekili & Motosiklet Yarışçısı Kenan Sofuoğlu'nun da katıldığı açılışta, öncelikli gündem maddesi motosiklet sürücülerinin trafikte görünür olması ve can güvenliğinin önemi oldu. Açılışta ayrıca Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 1 Mayıs'tan itibaren Avrasya Tüneli'nde motosiklet geçişinin başlayacağı müjdesini verdi.

Motosiklet Kullanıcıları ve Spocuları Federayonu eski başkanı Özgür Candar ise bu müjdeden dolayı çok mutlu olduklarını, katil bariyerlerle ilgili uzun süredir çalıştıklarını belirtti. Kenan Sofuoğlu'nun da desteğiyle sonuçlarını almaya başladığını ifade eden Candar, bu haberin böyle önemli bir organizasyonda alınmasının önemini de vurguladı.

Quick Sigorta'ya plaket takdimi

Fuarın organizatörü Messe Frankfurt İstanbul, Quick Sigorta'nın aralıksız her yıl verdiği sponsorluk desteği nedeniyle teşekkür plaketi sundu. Quick Sigorta adına plaketi Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar aldı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Motosiklet Frankfurt İstanbul Sigorta Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title