Haberler

Osmaniye'de sıvı yağ ve fahiş fiyat denetimi

Güncelleme:

Osmaniye'de sıvı yağ ve fahiş fiyat denetimi Osmaniye'de yağ stokçuluğu ve fahiş fiyat uygulamalarına karşı kentte faaliyet gösteren marketlerde sıvı yağ denetimi yapıldı.

Osmaniye'de sıvı yağ ve fahiş fiyat denetimi

OSMANİYE - Osmaniye'de yağ stokçuluğu ve fahiş fiyat uygulamalarına karşı kentte faaliyet gösteren marketlerde sıvı yağ denetimi yapıldı. Denetimlere katılan Vali Erdinç Yılmaz, Osmaniye'de stokçuluğa, fahiş fiyat uygulamalarına ve haksız kazanca izin vermeyeceklerini söyledi.

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, kent genelinde yağ stokçuluğu ve fahiş fiyatlara karşı denetim yaptı. Tarım ve Orman Müdürü Mustafa İlmeç ile Ticaret İl Müdürü Ayhan Bozok da yer aldığı denetimlerde marketlerin reyonlarındaki sıvı yağların fiyatları ile depolardaki stok durumları incelendi. Fırsatçılık yapanlara fırsat verilmeyeceğini belirten Vali Yılmaz, Osmaniye'de stokçuluğa, fahiş fiyat uygulamalarına ve haksız kazanca izin vermeyeceklerini söyledi.

Vatandaşların haklarını korumaya özen gösterdiklerini belirten Vali Erdinç Yılmaz, "Marketleri ziyaretlerimiz, denetim ve kontrollerimiz devam ediyor. Denetimlerimiz Osmaniye genelinde sürüyor. Denetimlerimiz esnasında depoda olup rafta olmadığı gibi bir durumla şu ana kadar karşılaşmadık. Bu hassasiyetlerinden dolayı esnaflarımıza çok teşekkür ediyorum. Denetimlerimizi sürekli ve en etkili sonuçları alacak şekilde devam ettireceğiz. Stokçuluğa, fahiş fiyat uygulamalarına, haksız kazanca, fırsatçılığa İlimizde asla izin vermeyeceğiz. Vatandaşlarımızın haklarını koruma hususunda gerekli özeni göstermeye devam edeceğiz. İnanıyorum ki Osmaniyeli esnaflarımız da bu hassasiyetlerini sürdüreceklerdir" diye konuştu.

Öte yandan kent genelinde yağ stokçuluğu ve fahiş fiyat denetimlerinin hız kesmeden devam edeceği belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Erdinç Yılmaz Osmaniye Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title