Haberler
Güncelleme:

Zincir marketleri boykot dönemi başladı! Bakkaldan daha pahalıya alıp video çekti

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin açıklamalarına verdiği yanıtlarla gündem olan BİM İcra Kurulu Üyesi Galip Aykaç, Gıda Perakendecileri Derneği Başkanlığı görevinden istifa ederken, gelen çağrıların ardından vatandaşlar da zincir marketleri boykot etmeye başladı. Sosyal medyaya düşen bir görüntüde bazı vatandaşların ünlü bir zincir markette 14,75 lira olan süt yerine mahalle bakkalında 18,50 TL'ye satılan sütü aldığı görüldü. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (22)

ferfer:

ay sonunu getiremeyen vatandaşın gaza gelip bakkala kendine kazık çaktırmak hangi akılla izah edilir yav :))))

125
39
yanıtYanıtla
Murat Vatansever:

İsraili protesto etmek için 10 koli kola alıp döken vatandaşlar gibi. :/ Bu davranışlar güzel ülkemin ne kadar cahil vatandaşa sahip olduğunu gösteriyor. Zaten bimi pahalı satıyor diye protesto edip daha pahalısını almak ne kadar mantıklı...

115
21
yanıtYanıtla
Mehmet Erkek:

marketler olmazsa gaddar bakkaların eline düşeriz vergi verdikleri yok fatura kestikleri yok 2 metrekare dükkanda bütün mahalleyi zorunlu müşterisi haline getiriyor kafasına göre fiyat belirliyor.. bakkalları sevmiyorum

104
17
yanıtYanıtla
Qwe Qwe:

Gidin mahalle bakkalindan alışveriş yapın. Eksik kalsa tamam der olmasa sonra verirsin der. Halden anlar iki sohbet eder günün güzel geçer.

30
69
yanıtYanıtla
ERKAN :

ya bırak Allah aşkına tontiş bakkal amca edebiyatını. 10 liralık mal mahalle bakkalında en az 15 lira. ek kalırsa sonra sonra verirsinmiş. veremediğin o tutar kadar daha uygun zaten marketlerde

yanıt21
yanıt2
ferfer:

:)))) bakkal efendi kazığın alasını çakmış 1 ay sonrada alsa olur bende öyle bir enayi bulsam bende hal hatır sorar yoksa sonra verirsin derim :)))))))

yanıt25
yanıt5
Güray Dilli :

Boykot denince örneğin Fransız mallarını almayın , aklıma geldi vs. Neyi boykot ediyoruz ,üç harfli marketler hayatımıza girmiş bir kere ..

55
18
yanıtYanıtla
Orhan Demiral:

Ne güzel bir cevap olmuş.

17
35
yanıtYanıtla
ferfer:

evet evet çok güzel cevap olmuş bundan sonra bakkaldan gıdaları alıcaz 1000 tl bi kazık çaksında bize rahatlayalım ucuzluk bizim neyimize maksat bakkallar kazansın:)))

yanıt38
yanıt3
ismail bey :

Fare dağa küsmüş, dağın haberi olmamış...

41
6
yanıtYanıtla
Serhat Öncü:

keşke asıl sorumluları da boykot edebilseniz.bu şekilde enflasyonu unutturduklarını düşünenler gzel iş çıkardıklarını sanıyr ama unutmayın bu adamlar ztn siz açıkça çaldık deseniz de size oy verecek ama asıl düşünen kesim bu yapılanların ne demek olduğunu çok iyi bliyr.

39
5
yanıtYanıtla
TAŞAR:

böylelikle zincir marketin bakkaldan ucuz olduğunu ortaya çıkarmış oldunuz. tebrikler. o zaman neyin boykotu yapılıyor?

35
4
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

saaadece 3 gün devam eder bu şov. zengin olsa bile aradığı herşeyi bulamayınca tıpış tıpış zincir markete koşacak. hangi sabit gelirli, dar gelirli daha ucuzu dururken başka yerden pahalıya alır? mal mı insanlar?

34
3
yanıtYanıtla
Enes Altuntaş:

Dolaylı olarak 1 milyona yakın kişinin ekmek yediği zincir marketleri hedef gösteren şahıslar alım gücünün, ekonominin bu kadar kötü olmasına neden bir şey demiyor? Madem bu şirketler pahalı satıyor, koparatif marketler neden normal fiyatında satmak yerine zincir market ücretlerinde satıyor?

30
7
yanıtYanıtla
ferfer:

bu yapılan boykot değil bildiğin enayiliktir aklı olan ucuz yeri bırakıp gidip pahalıya alırmı yav aklını kaybetmiş bu:))))

28
5
yanıtYanıtla
Mehmet Can:

bakkaldan alıca neden bim zarar etsin.son kullanma tarihi yaklasan ürünler yemek sanayisine satılıyor.yada üretici firmaya iade ediliyor.ama üzülmemize gerek yok.bunlara gelene kadar indirimle gene bize kalıyor ürünler.

27
2
yanıtYanıtla
ERKAN :

bimi fahiş fiyat diye protesto edip daha fahiş fiyatla ürün alıyor. bu kafaya başka nerde var. kendini nasıl kullandırdığının farkında mı?

24
4
yanıtYanıtla
virtueslife:

Bir ara cocacolayı boykot etcem diye bir kamyon kolayı alıp döken adamın dramına benziyor bunların ki :D eskiden bimden almazdım şimdi gidip Bimden alıcam :D bu arada bim in adı Birleşik islami mağazalar değil.Birleşik mağazalar.

15
3
yanıtYanıtla
Önder Yıldız:

sarki iyi uymus videodaki adama.

17
1
yanıtYanıtla
Hakan Kapan:

Bu az akilli garibime mi yanayım yoksa market ve bakkal arasındaki fiyat farkına mı yanayım yoksa marketlerin ürün tarihlerinin geçmesine saatler kala ucuza sattığına mı yanayım yoksa herkesin ve yetkililerin bunları bildiğine ve hiç bişey yapmadıklarına mi yanayım

9
0
yanıtYanıtla
Çamlica Gazoz:

Boşuna çabalamayın eğer ufak esnaf enflasyonu düşürür diyorsanız salaksınız bozuk tapon malzemeyi alın da akıllanın gidin peynircilerden peynir alın kac tl fiyat veriyolar bütün suçu bin e a101 e atamazsınız normal denetiminizi yapın piyasadan yüksekse cezasını verin sow yapmayin

5
4
yanıtYanıtla
Mehmet Akdemir:

O değilde videoya girince bile A101 in reklamı çıkıyor ????

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title