Haberler

    Obase Microstrategy İstanbul 2017 Sempozyumun ile Obase Neler Hedefliyor?

    Obase Genel Müdürü Bülent Dal Obase MicroStrategy İstanbul 2017 sempozyumunu Wise TV'ye değerlendirdi.

    Obase Genel Müdürü Bülent Dal Obase MicroStrategy İstanbul 2017 sempozyumunu Wise TV'ye değerlendirdi.

    Obase MicroStrategy etkinliklerini belirli periyotlarda gerçekleştirdiklerini hatırlatan Dalsöz konusu etkinlik ile neler hedeflediklerini Wise TV' ye açıkladı.

    Dal, Obase MicroStrategy sempozyumunun temel amacının yenilikçi veörnek teşkil edecek uygulamaları pazarda hizmet verdikleri sektörlerle paylaşmak, süreçler nasıl doğru yapılır? nasıl başarılı olunur? veriye dayalı iş yapma bir kurumsal kültür halinde nasıl getirilir? gibi sorularıbilgi teknolojileri ve kurumsal iletişimler arasındaki bağı güçlendirerek cevaplayabilmek olduğunu belirtti. Etkinlikte ürünlerden ziyade müşteri deneyimlerine değinmeyi tercih ettiklerini vurgulayan Dal, Türkiye' nin veriye dayalı kurumsal yönetiminde lider olan4 önemli kurumunun üst düzey yöneticilerinin konuşmacı olduğunu, daha sonra ise 7 farklı kurumun deneyimlerinin pratikte nasıl işlediğini açıkladıkları sunumların gerçekleştiğini söyledi.

    Obase'i veriye dayalı yönetim kültürünün elçisi olarak tanımlayan Dal, 1995 yılında kurulduklarında'detay verilere sahip firmalara karar destek sistemi çözümleri üretmek' arzusundayken gelinen noktada büyük veri üzerinde çok daha hızlı bir şekilde, vakit kaybı yaşamadanaksiyonageçilmesini sağlamayı amaçladıklarını bunu yaparken de gelecek ile ilgili öngörü sağlayacak sofistike ve kapsamlı analitik uygulamalar oluşturup kararların daha akıllı alınmasını sağlamayı da hedeflediklerini belirtti.

    Kaynak: Wise.tv / Ekonomi

    İstanbul Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title