Haberler

    Obase Microstrategy İstanbul 2017 Sempozyumu Sektöre Neler Kazandırıyor?

    MicroStrategy Türkiye Genel Müdürü Evren Eray Obase ile birlikte düzenledikleri MicroStrategy 2017 sempozyumunu Wise TV'ye değerlendirdi.

    MicroStrategy Türkiye Genel Müdürü Evren Eray Obase ile birlikte düzenledikleri MicroStrategy 2017 sempozyumunu Wise TV'ye değerlendirdi.

    MicroStrategy sempozyum etkinliklerinin dünyanın en büyük 50 şehrinde gerçekleştirildiğinin altını çizen Eray etkinliğin önemini Wise Tv'ye açıkladı.

    MicroStrategy müşterilerinin dünya genelinde büyük firmalardan oluştuğunu söyleyen Eray Türkiye'de de büyük firmalara hizmet verdiklerini, inovasyonun, hızlı karar almanın çok önemli olduğu günümüzde inovasyon yapmayanın rekabette silindiğini, MicroStrategy'nin bu noktada devreye girerek kurumların verilerini anlamlı hale getirmeye, böylece onların inovasyonunu artırarak rekabette öne çıkmalarına yardımcı olmaya çabaladığını açıkladı. 'İstanbul bizim için dünyanın merkezi' diyen Eray, MicroStrategy' nin Türkiye'deki iş dünyasının potansiyeline çok güvendiğini ve Türkiye yatırımlarına devam edeceğini de sözlerine ekledi. Türkiyenin önemli kurumlarını temsil eden yaklaşık 400 katılımcı ile gerçekleştirilen sempozyum'un temel amacının MicroStrategy'nin gelecekte neler yapmak istediğini müşterilerine doğru şekilde anlatmak ve bir sinerji yaratmak olduğunu dile getiren Eray her yıl bir defa benzer bir etkinlik gerçekleştirmeyi planladıklarını da belirtti.

    Kaynak: Wise.tv / Ekonomi

    İstanbul Türkiye Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title