Haberler

Multinet Up'ın Girişimcilerle İş Birliği Ödüllendirildi

Multinet Up, Corporate & Startup Day etkinliğinde "Girişimcilerle En Çok İş Birliği Yapan Şirket" kategorisinde Jüri Özel Ödülü'ne layık görüldü.

Multinep Up açıklamasına göre, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genç Girişimciler Kurulu, Endeavor, Özyeğin Üniversitesi ve Startup Dergisi iş birliği ile Bizz Consulting tarafından bu yıl üçüncü kez Corporate & Startup Day etkinliği düzenlendi.

Etkinlik kapsamında, "En Etkili Kurum & Yeni Girişim İş Birliği", "En İyi Kurum İçi Girişimcilik Programı" ve "Girişimcilerle En Çok İş Birliği Yapan Şirket" olmak üzere 3 kategoride ödül verildi.

Çok sayıda girişimle iş birliği yapan Multinet Up da etkinlikte "Girişimcilerle En Çok İş Birliği Yapan Şirket" kategorisinde Jüri Özel Ödülü aldı. Ödülü, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır ve TOBB Genç Girişimciler Kurulu Danışmanı Berrak Kutsoy, Multinet Up Yatırımlar ve Finansal Servisler Genel Müdür Yardımcısı Baran Yıldırım'a takdim etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Baran Yıldırım, Multinet Up olarak bir ekosistem oyuncusu olduklarını belirterek, "Güzel bir iş modeliyle karşılaştığımızda, bunu taklit etmeye çalışmaktan ziyade bu fikri hayata geçiren girişimcilerle iş birliği yapmayı her zaman tercih ettik ve bundan sonra da bu yönde ilerlemeye devam edeceğiz. Biliyoruz ki bir girişimin başarılı olması için birçok faktörün bir araya gelmesi gerekli, ancak bize göre en önemli faktör girişimci ekibin kendisidir. Bu yaklaşımla, bugüne kadar iPara, OSAP, Parantez, ininal, Ofis Paneli, BizyGo ve GastroClub gibi birçok fikri destekledik. Bu felsefemizin ve emeğimizin farkına varılması ve takdiri olan bu ödülü tüm Multinet Up Ailesi ve bize güç katan girişimlerimiz adına alıyorum. Multinet Up'ı, Girişimcilerle En Çok İş Birliği Yapan Şirket olarak jüri özel ödülüne layık gören bu güzel etkinliğin jürisi ile düzenleyicilerine çok teşekkür ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Ekonomi

Up Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title