Haberler
Güncelleme:

Mobbing Ülke Ekonomisini de Olumsuz Etkiliyor

Mobbing Eğitim Yardım Araştırma Derneği Başkan Vekili İsmail Akgün, mobbingin birey, kurum ve işletmelerin yanı sıra ülke ekonomisini de olumsuz etkilediğini söyledi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (19)

Volkan:

Ülkenin bir Anadolu kaplanı süt devinde 10 yıla yakın tam çalıştım mevsimlik gösterildim, maaşım asgari ücretin biraz üstünde yatırıldı ama ben daha fazlasını elden aldım, izin hakkım hiç olmadı. sabah 8 gece 3 birkaç yaz boyunca böyle çalıştım fazla mesai mi o da ne, hak aramak mı bu ülkede mi ? mobbing solda sıfır kalır hacı abimin çiftliğinde :)

16
2
yanıtYanıtla
korkunç ivan:

vergi kaçırmak, işçi hakkı yemek, haksız kazanç, hırsızlık, modern kölelik, kul hakkıdır bu. . . bunu yapan kesin ya finlandiyalı bir hıristiyan, ya japon bir budist veya yeni zellandalı bir ateisttir. . .

yanıt8
yanıt0
Volkan:

Öz be Öz hacı abiydi KORKUNÇ İVAN ne dümenler vardı ne dümenler

yanıt5
yanıt0
bilir:

Böyle çalışmayı kabul ediyorsun şikayet etme hakkın yok

yanıt1
yanıt6
Volkan:

Bilir hep hazır yemişsin belli

yanıt2
yanıt0
Volkan:

insanların ihtiyaçlarını muhtaçlıklarını kullanıp zengin olan hacılara hakkımı helal etmiyorum. eğer ki öteki dünyaya inanıyorlarsa. 7 sülalelerinden çıksın çıkıyor da ama anlayana. . .

yanıt5
yanıt1
yasar:

mobing ldugu doğru a patronlar tarafından. . . abd ve tr de bir cok zengin ismi soylersınız ama avrupada asla. . zira orda sirket kültürü vardır. abd ve tr ise para ve sonradan görme kültürü.

10
1
yanıtYanıtla
Halktan:

Tüm sıkıntıların temelinde ahlaksızlık, ilkesizlik yatmakta.

11
0
yanıtYanıtla
MEMURRRRRRR:

ŞÖLE YANI IKTIDAR KENDINDEN OLMAYANII ÖZELDEDE OLSA DEVLETTEDE OLSA BASKI ALTINA ALMIS KIMSE CALISMAK ISTEMIYORR. . NEFRET UYANDIRDILAR COKKKN COK AHLAKSIZLARRRRR. . COKKK

9
1
yanıtYanıtla
İŞÇİSEN:

BU ÜLKEDE 15 000 TL MAAŞ ALAN YÖNETİÇİ 1300 TL İŞÇİYE COK DİYORYA TAAA

7
0
yanıtYanıtla
xxLL:

kanun güçlünün yanında kapanın bir belediyeden başka kuruma geçtim alacağım aylıklarımı il özel idaresi verecekti. bana işini geliyorsa şu kadarından feragat edeceksin yoksa alamazsın dediler mecburen kabul ettim. 2 yıllık maaşım içerideydi. . şikayet etsem sanki bunları cezalandıracak kanunmu var. güya devleti düşünüyorlar. devlet benim hak ettiğim maaşı veremiyor mu. amaç hükümeti güçsüz göstermek paralelik fakat beni kim dinleyecek. ? varsa kanun nerelerde bu suç işlenmiş bulsun cezalandırsın.

2
2
yanıtYanıtla
Vatandaş:

XXLL korkma arkadaşım. Ver 50-100 lira bir avukat ile görüş tanıdığım bir arkadaşım çalıştığı kurumu dava etti 100 000TL tazminatı kurumdan, manevi ve şahsi tazminatlarıda kendisine kurumun haberi olmadan baskı uygulayan kişilerden aldı ama Sen sinersen üstüne çıkıp zıp zıp zıplarlar

yanıt3
yanıt0
2222:

ulan başına gelen hükümetin sorumsuzlüğünü bile paralele bağla. iyi yapmışlar sana. . . .

yanıt1
yanıt0
haberin fotosu yanklış:

fitch sp pr moody gibi kuruluşlar sevmedikleri begenmedikleri düşman gordukleri ülkeler hakkinda olumsuz yorum ve puanlama yapiyorlar böylece ülke pisikolojisini bozarak herşeyin kötüye gitmesine neden olurlar en başta ekonominin, . . . . . . bizim aptal türklerde her seferine de inanip gaza geliyorlar ve bunların yaptının bin katını yapıyorlar . . . . . . zaten türk milletinin hayati özenti ona buna bakarak yaşiyorlar, kendilerine ait herseyleri bitmek üzere

1
2
yanıtYanıtla
MR:

ORTADOĞUNUN YAPISI DİKTA DAN BAŞKASINI KALDIRMAZ. SADDAMLAR, KADDAFİ LER, ESEDLER BU COĞRAFYANIN SİGORTALARI İDİLER. ŞİMDİ NE OLDU TABİRİ CAİZ İSE HER AKLA GELMEYECEK HER TÜRLÜ TERÖR ÖRGÜTÜNÜN ÜSSÜ YUVASI HALİNE GELDİ. ESED DE GİDERSE BAŞTA TÜRKİYE VE İRAN OLMAK ÜZERE BÜTÜN DÜNYA DAHA ÇOK TERÖR FELAKETİ İLE YÜZLEŞECEKTİR.

1
0
yanıtYanıtla
MOBBING KURBANI:

14 yil hizmet verdim. Patronumun cebini doldurdum. Çocuklarımı dahi ihmal ettim. Onların büyüdüğünü göremedim. Ne zaman ''çok az da olsa bana da verirmisin?'' dediğimde, ''ortağımmısın?'' sorusunun ardından 4 yıl süren bir Mobbing tüneline girdim. Sonunda istifa ederek psikolojimi düzeltmek istedim. Kayıplarımı karşılaycak bir yasa ve yönetmelik bile yok, zira, aldığım maaş üzerinden ''kidem tazminatı'' adı altında bir yemek parası veriliyor; şirkete yaptığım katmadeğer yok sayılıyor.

0
1
yanıtYanıtla
a tim:

bunlari patlatmak iside düsüyor isid iste firsat emek hirsizlarinin bin belasini versin insallah

yanıt0
yanıt1
KORAY:

21. yüzyıl ve türkiye daha mobingin ne olduğunu yeni yeni öğreniyor!kaldıki uğrayanları ve yapanları görüp durumla yüzleşecek!?

1
0
yanıtYanıtla
anti parti:

Latince kökenli sözcük Mobbing, bir veya bir grup insanın, bir kimseye veya başka bir gruba sosyal kabadayılık yapması.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title