Haberler

İnegöl'de mobilya sektörüne ham madde temini için Kastamonu'dan destek

Güncelleme:

AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, İnegöl ilçesinde mobilya sektörü temsilcilerinin talebi doğrultusunda Kastamonu'dan ayda 2 bin metreküpten az olmamak şartıyla MDF temin edileceğini duyurdu.

AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, İnegöl ilçesinde mobilya sektörü temsilcilerinin talebi doğrultusunda Kastamonu'dan ayda 2 bin metreküpten az olmamak şartıyla MDF temin edileceğini duyurdu.

Milletvekili Gürel, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin dünyanın ve Avrupa'nın önde gelen MDF üreticilerinden olduğunu belirtti.

Sektörün ihtiyaç duyduğu malzemenin temini noktasında kısa, orta ve uzun vadelerde çözüm için yatırımcılara destek sunduklarını aktaran Gürel, "Firmalarımıza güveniyoruz, sunduğumuz destekle yatırımlarını hızlıca bitirme sözü verdiler." ifadesini kullandı.

İnegöl'ün gururu olan mobilya markasını adına yakışır bir şekilde üreten firmalara, elbette ihtiyaç duydukları her alanda destek olmaya çalıştıklarını vurgulayan Gürel, şunları kaydetti:

"Üretim yaparken karşılaştıkları sorunları çözmek için mesai harcıyoruz. Nitekim yapılan görüşmeler sonuç verdi ve yoğun görüşme trafiği akabinde ricamız üzerine Kastamonu Entegre ayda ekstra 2 bin metreküpten az olmamak kaydı ile sektörün ihtiyacı olan MDF'yi İnegöl'deki üreticilerimizin istifadesine sunacakları sözünü verdi. Ayrıca son olarak şunu söylemek istiyorum; bu sıkıntı sadece ülkemize has bir sorun değil bilakis dünyada da bu problem yaşanmaktadır. Ancak bu durum için enseyi karartmayalım, tamamıyla geçici olduğunu düşündüğümüz bu problemi aşacağız zaten gerekli adımları attık, sektöre nefes aldıracak hamleleri yaptık. Yani endişeye mahal yok, her zamanki gibi tedbirliyiz. Mart ayı itibarıyla inşallah devreye girecek yeni hatlar ve bahsi geçen firmamızın desteğiyle sektöre rahatlık gelecektir."

Kaynak: AA / Ekonomi

Milletvekili Kastamonu AK Parti İnegöl Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title