Haberler

Niğde Belediyesi, yeni aldığı 14 aracı hizmete sundu

Güncelleme:

Niğde Belediyesi tarafından yeni alınan 14 adet hizmet aracı ve iş makinası için Cumhuriyet Meydanı'nda araç tanıtım töreni düzenlendi.

Niğde Belediyesi tarafından yeni alınan 14 adet hizmet aracı ve iş makinası için Cumhuriyet Meydanı'nda araç tanıtım töreni düzenlendi. Törende konuşan Belediye Başkanı Emrah Özdemir, göreve geldiklerinden bu zamana kadar 74 araç alımını gerçekleştirdiklerini belirterek kiralık araç devrine son verdiklerin söyledi.

Açılış törenine Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, AK Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, AK Parti İl Başkanı Ömer Kılıç ve diğer protokol üyeleri katıldı. Araç tanıtım töreninde konuşan Başkan Özdemir, "Bugün 14 tane aracın alım törenindeyiz, önce aldığımız 41 araçtan sonra aldığımız araçlarla toplamda 74 adet araç aldık. Bizler Niğde Belediyesi olarak pandemide bile durmadık. Şehrimize değer katmak için gayreti hiçbir zaman elden bırakmadık. Göreve geldiğimizde Kiralık araç devrine son demiştik. Söz verdiğimiz gibi belediyemizin kendi öz kaynakları ile yeni araçlar aldık. Bugün burada yeni hizmet araçlarımızın teslim törenini gerçekleştiriyor, yeni aldığımız araçları halkımızın hizmetine sunuyoruz. Niğde'mize hayırlı olsun" dedi.

Niğde Belediyesi'nin aldığı araçlar şu şekilde:

"3 adet kamyon, 2 adet itfaiye öncü aracı, 1 adet paletli ekskavatör iş makinası, 2 adet açık kasa araç, 1 adet, çift kabin üst yapılı araç, 1 adet, 29+1 otobüs, 1 adet, 17+1 minibüs, hibe olarak ise 1 adet kazıcı yükleyici iş makinesi, 1 Adet arazöz, 1 Adet ATV sülüsyon aracı, 1 adet yol çizgi makinesi." - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Cumhuriyet Meydanı Niğde Belediyesi Tragger Niğde Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title