Haberler
Güncelleme:

4. sondaj gemisi Abdülhamid Han ilk seferine uğurlanıyor! Bakan Dönmez, müjdeyi "Büyük gün" diyerek duyurdu

Fatih, Yavuz ve Kanuni'nin ardından Türkiye'nin 4. sondaj gemisi Abdülhamid Han, Akdeniz'de ilk sondajı için demir aldı. Müjdeyi Bakan Dönmez, Twitter hesabından yaptığı paylaşımında, "Yarın büyük gün!.. Heyecanlıyız. Yolu açık, rüzgarı kolayına, gayreti Abdülhamid Han gibi olsun" ifadeleriyle duyurdu. Mavi Vatan'ın en güçlüsü olarak tanımlanan gemi, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ilk seferine uğurlanacak. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (17)

Osman Tokgonul:

Abdülhamit hanın ilk sondaj seferine cumhurbaşkanı Erdoğan uğurlayacakmış ??? Eeee yani !!! Yanii gazı veya petrolü daha mı fazla bulacak ?

63
134
yanıtYanıtla
mehmet can:

Çekememezlik haset had safhada :) Erdoğan kıskançlığı gözünüzü bürümüş. bunlar erdoğanın projeleri sizinkiler olsa akdenize heykel dikerler :)

yanıt31
yanıt23
Süleyman Demir:

BUNLARA REİS TEN BAŞKA KİM CESARET EDEBİLİRDİ

93
79
yanıtYanıtla
mehmet can:

Ne yapsalar sizi memnun edecekler acaba? Geleceğimiz için gaz üretmeye çalışıyoruz ''istemezük'' petrol arıyoruz ''istemezük'' bağımlılığı azaltmaya çalışıyoruz ''istemezük'' araba üretiyoruz ''istemezük'' iha siha yapıyoruz ''istemezük'' neyi istersiniz paşalarım?

64
34
yanıtYanıtla
taner ipek:

Eğitim mesela, sağlık olur, hukuk olur, güvenlik olur, huzur gibi temelden gelmek lazım. %70 eğitimsiz bir toplum için gaz, benzin, teknolojik yatırım pek birşey ifade etmiyor ki benzin bedava olsa millet banyo yapar, gaz bedava olsa nüfusun yarısı zehirlenerek ölür yani eğitim paşam zeki insan isterük

yanıt17
yanıt11
Oğuz Veysel Aldırma:

Sayin erdoğan en son petrolü bulduğunda petrol 7 liraydi buldu 28 oldu bunuda bulursa herhalde 78 olur

52
40
yanıtYanıtla
mehmet can:

geleceğe dönük yatırım bunlar. Biraz kafanı kullanmayı öğren ilerde yıllar sonra bağımlılık bitecek veya minimuma inecek o zaman petrol fiyatları düşecek gaz düşecek

yanıt13
yanıt16
taner ipek:

Mehmet bey siz ne zamana tarih veriyorsunuz

yanıt3
yanıt3
Burak Bayhan:

Memlekette hain'den çok ne var. İyi şeyler olduğunda morali bozulan bizden değil Vatan haini'dir benim gözümde.

57
28
yanıtYanıtla
Ufuk Yeşilyurt:

İyi haber 2023 te????

52
13
yanıtYanıtla
ALP ALP:

Allah Muzaffer eylesin muvaffak eylesin....

30
15
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Yarın doğal gaza zam geldi derler

28
12
yanıtYanıtla
mehmet can:

hala dışa bağımlıyız çünkü. Bunlar biz yıllar sonra dışa bağımlı olmayalım diye atılan adımlar. Büyük ülkeler çalışmalarını kaç yıl önce başlatmışlar şimdi rahatlar. Ne yapsalar sizi memnun edecekler bahsetsenize biraz?

yanıt33
yanıt20
Olkhazar Borz:

mehmet can : kiralık beyinler beğenmiyor... kalpleri, gözleri, duyguları, kulakları mühürlü bunların..

yanıt22
yanıt6
Hasan Yandik:

Soru işareti neden Ufuk kardeşim...

8
23
yanıtYanıtla
Olkhazar Borz:

bu gemi inşallah kaya gazını çıkaracak.... o zaman bir çok şey tersine dönecek....

14
13
yanıtYanıtla
bekir yapici:

tabiki petrol ve gaza ihtiyacimiz var ama 20 yilda 42 defa bulundu müjdesi verilen dogalgaz ve petrol ne oldu kapatilmis kuyular yeniden aciliyor dendi tüm bunlar hayatimiza ne katti diye sormak nedense aklimiza gelmiyor ayrica avrupa birliginde 2035 ten itibararen sadece e- oto ve wasserstoff yani b-zelle otomobil üretilecek haberimiz varmi?

0
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title