Haberler

TeknoClub üyelerine 'harcadıkça kazan' kampanyası

Güncelleme:

Teknosa, yeni sadakat programı TeknoClub üyelerine 'harcadıkça kazan' kampanyası ile avantajlı seçenekler sunduğunu duyurdu.

Teknosa, yeni sadakat programı TeknoClub üyelerine 'harcadıkça kazan' kampanyası ile avantajlı seçenekler sunduğunu duyurdu.

Teknosa tarafından yapılan açıklamada, "TeknoClub'a üye olanlara doğum gününe özel ve 3'üncü parti markalarda geçerli indirimler, ücretsiz kargo, çağrı merkezi ve servis hizmetlerinde önceliklerin yanı sıra farklı ayrıcalıklar ve avantajlı kampanya fırsatları sunmaya devam ediyor. 8-11 Ekim tarihleri arasında geçerli olacak 'harcadıkça kazan' kampanyası, TeknoClub üyelerinin farklı ihtiyaçlarına cevap veriyor" denildi.

HARCADIKÇA AVANTAJLI FİYAT FIRSATI

Yapılan açıklamanın devamında; kampanya kapsamında 500 ile 2 bin lira arası yapılan alışverişlerde, Preo bluetooth hoparlör veya Preo 3'ü 1 arada blender mikser setinin 129 liraya satışta olduğu ifade edildi.

Ayrıca, 2 bin ila 6 bin lira arası yapılacak alışverişlerde farklı markalardan bluetooth hoparlör veya ızgara ve tost makinesinin 399 liralık avantajlı fiyatla satışa sunulduğu belirtildi. 6 bin lira ve üzeri alışverişlerde de ihtiyaca göre satış fiyatı 2 bin 499 lira olan sarjlı süpürge veya bin 599 lira değerindeki akıllı telefonun bin 199 liradan alıcısını beklediği vurgulandı.

İSTANBUL COFFEE FESTİVAL'DE ÖZEL AVANTAJLAR

Teknosa ayrıca Maçka Küçükçiftlik Park'ta 7-10 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek İstanbul Coffee Festival'de de avantajlı fırsatlarını sürdürdüğünü açıkladı.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Kahve keyfinin konser, atölye ve seminerlerle harmanlandığı festivale katılan Teknosa, espresso, filtre, Türk kahvesi makinelerinden kahve, süt köpürtücü ve kahve öğütücülerine kadar 42 farklı ürünü ziyaretçilerle buluşturuyor. Festival için özel kampanya ve fırsatlar sunan markada kahve makinesi ve kahvelerde yüzde 50'ye varan indirim var. Ayrıca kahve makinesi alımlarında bin 500 liraya varan indirim çeki fırsatı ve tüm tam otomatik espresso, manuel espresso, filtre kahve ve kapsül kahve makinesi yanında kahve hediyesi de Teknosa standını ziyaret eden kahve severleri bekliyor."


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Sabancı Holding Teknosa Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title